Koleston Perfect Lights by Wella Professionals reprezintă noutatea absolută la nivel de culoare pentru anul 2022. Cel mai iubit produs de la Wella Professionals duce la rang de artă serviciul de colorare a părului în salon. Orice este posibil cu Koleston Perfect Lights, firele albe de păr sunt date pur și simplu uitării, culorile sunt high-definition, cu reflexii multitonale, ultra-precise și strălucire maximă. 

Comunicat de presă

Grație colorării părului cu Koleston Perfect, poți obține cea mai bogată și strălucitoare nuanță creată vreodată. Explicația? Koleston Perfect înglobează tehnologia Ultra Precision ce acoperă trei condiții esențiale și necesare pentru a obține idealul de culoare: culoare uniformă, păr sănătos și prevenirea alergiilor.

Tehnologia Ultra Precision din Koleston Perfect creează un mediu controlat în interiorul și în exteriorul firului de păr, astfel încât culoarea se dezvoltă și acționează perfect. Culoarea este formată cu precizie chiar în locul corect, în profunzimea firului de păr. Culoarea este multi-dimensională, reflexiile și tonurile sunt vizibile și fidele culorilor naturale. Riscul formării de radicali liberi este considerabil redus, legăturile din firele de păr fiind astfel mult mai bine protejate. Deterioarea părului în timpul colorării este considerabil redusă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kiwi.com: Cum au călătorit românii în 2022? Testul Fericirii: Ce lași în urmă în 2022 ca să fii fericită în 2023? Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022, din care mai bine de jumătate după lansarea publică

Și asta nu e tot la capitolul noutate, deoarece Koleston Perfect ne dezvăluie două servicii de colorare în salon absolut senzaționale: Mirror Lights și Shadow Lights.

Cui se adresează acestea?

Mirror Lights este destinat femeilor care vor să acopere natural rădăcinile crescute și să scape de firele albe. Să aibă un look ușor de întreținut, unde culoarea să primeze. Mirror Lights este un upgrade al serviciului de colorare a rădăcinilor, pentru acoperirea firelor albe. Este vorba de o culoare un pic mai deschisă spre zona feței și de o culoare puțin mai închisă spre spate, oferind astfel un rezultat frumos și tineresc, fără ca firele albe de păr să se vadă accentuat. Nuanțele obținute prin serviciul de colorare Mirror Lights pot fi din zona Almond Blonde (Blond Migdală).

Fustele mini și micro se reîntorc în modă în 2022: 10 modele de fuste scurte în vogă în această toamnă Când este Black Friday (Vinerea Neagră) în 2022 și ce zile de reduceri au stabilit marile magazine? Strălucirile cu reflexe metalice- în tendințe în toamna 2022. 13 idei de machiaj metalic de purtat în această toamnă!

La rândul lui, cel de-al doilea serviciu de culoare propus de Koleston Perfect Lights, Shadow Lights, aduce în atenție spiritul ludic și mixul multitonal. Mai ales, pe păr lung și foarte lung. Shadow Lights transformă tonurile monocromatice, prin adăugarea de noi dimensiuni și adâncimi coloristice cât mai naturale. Contrastul sau complementaritatea tonurilor vor fi puse în valoare în diferite secțiuni ale părului prin poziționarea de înaltă precizie a suprapunerilor coloristice. Curioasă ce tipuri de nuanțe poți obține? Iată: Cinnamon Red (Roșu Scorțișoară), Vanilla Blonde (Blond Vanilie), Apricot Blonde (Blond Caisă), Mapple Brunette (Brunet Arțar).

2022 este despre lumină și culoare, este despre Koleston Perfect Lights.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri