Ai grijă de ceea ce iubești! Noua gamă inovatoare, cu formulă pe bază de alge marine și acid hialuronic, are grijă de părul tău și ii oferă hidratare optimă, fără a-l încarcă.

Comunicat de presă

La fel cum pielea are nevoie de hidratare zilnică, așa și părul tău necesită o îngrijire specială. Noua gamă GLISS AQUA REVIVE este creată pornind de la acest concept, din dorința de a oferi părului tău hidratarea zilnică de care are nevoie, fără a supraîncărca. Produsele au fost dezvoltate pentru utilizare zilnică și sunt destinate părului normal sau uscat.

Formula inovatoare GLISS AQUA REVIVE cu alge marine și complex de Hyaluron asigură un nivel de hidratare optim, acționând cu precădere asupra zonelor uscate sau fragile ale structurii firului de păr. Procesul de hidratare a părului începe de la interiorul structurii acestuia, pe care o fortifică, oferind un efect de lungă durată și acea senzație de păr ușor și strălucitor în fiecare zi.

Formula GLISS AQUA REVIVE combină două ingrediente binecunoscute: algele marine, care sunt recunoscute pentru nivelul lor ridicat de minerale și proteine, și acidul hialuronic, un ingredient universal, un ”superstar” atunci când vine vorba de hidratarea părului și a pielii.

Originea ingredientelor și ambalajul produselor sunt un aspect de menționat: cel puțin 95% din ingredientele balsamului și 90% din ingredientele șamponulului și balsamului Express Repair sunt de origine naturală (inclusv apă). Toate recipientele produselor din gamă sunt realizate din 97% plastic reciclat, cu excepția ambalajului balsamului, care este realizat din 50% plastic reciclat. Gama AQUA REVIVE nu conține coloranți artificiali.

Noua gamă GLISS AQUA REVIVE include:

Șampon Hidratant GLISS AQUA REVIVE, 250 ml & 400 ml

Șamponul Hidratant GLISS AQUA REVIVE curăță delicat părul normal sau uscat, fără a-l încărca, oferindu-i un strălucire și un aspect sănătos. Este potrivit pentru utilizare zilnică.

Balsam Hidratant GLISS AQUA REVIVE, 200 ml

Balsamul Hidratant GLISS AQUA REVIVE oferă părului un luciu natural și aspect sănătos. Asigură o pieptănare ușoară. Pentru un păr strălucitor și mătăsos, în fiecare zi.

Balsam Expres Reparator GLISS AQUA REVIVE, 200 ml

Balsamul Expres Reparator GLISS AQUA REVIVE lasă părul strălucitor, cu aspect sănătos. Asigură o pieptănare ușoară, fiind potrivit pentru utilizare pe părul umed, uscat în prealabil cu prosopul, sau pe părul uscat. În combinație cu șamponul din aceeași gamă, produsul oferă părului o hrănire intensă și un parfum delicat.

Tratamentul Express pentru Reparare GLISS AQUA REVIVE 7 Sec, 200 ml

Tratamentul Express pentru Reparare GLISS AQUA REVIVE 7 Sec oferă părului un plus de îngrijire și strălucire, în doar 7 secunde! Tratamentul se aplică pe părul umed, după șamponare și clătire, și se lasă să acționeze 7 secunde, după care se clătește foarte bine. Este la fel de eficient ca o mască reparatoare, dar oferă rezultate într-un timp foarte scurt, de doar 7 secunde.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri