22 Octombrie 2019 publicat în Noutati 35 share-uri

România este țara europeană cu cea mai ridicată mortalitate cauzată de depistarea foarte târzie (în stadiile 3 și 4) a cancerului la sân.

comunicat de presa

După 3 ani în care a parcurs 44 de orașe, campania #CancelCancer, inițiată de AVON cu sprijinul Kaufland România, ajunge în București. Pe 25, 26 și 27 octombrie, femeile sunt așteptate să vină în parcarea Kaufland Barbu Văcărescu din București, la orice oră din zi sau din noapte, fără frică, fără scuze.

În cabinetul medical-mobil instalat în parcare, echipe numeroase de medici specialiști își vor da ștafeta și vor realiza ecografii mamare gratuite non-stop. La rândul lor, pacientele sunt invitate să își dea ștafeta simbolică, să vină cu cineva drag sau să răspândească vestea, astfel încât să beneficieze cât mai multe persoane de un consult medical gratuit.

Campania #CancelCancer a fost inițiată de AVON cu sprijinul Kaufland în 2017 și este un demers social cu scopul de a îmbunătăți statisticile, de a educa femeile din România și de a transforma prevenția într-un subiect uzual și firesc.

Anul acesta, proiectul s-a desfășurat în 3 etape, în care cabinetul medical mobil a parcurs 20 de orașe. Se va încheia pe 27 octombrie, ora 24:00, în București. În cei 3 ani de Cancel Cancer, au beneficiat de ecografii mamare gratuite peste 5000 de femei, iar cabinetul medical mobil a străbătut peste 44 de orașe din România.

  

Programul consultațiilor din București este următorul:

25 octombrie, incepand cu ora 10

26 octombrie, non stop

27 octombrie, non stop

foto prima pagina Syda Productions/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri