Lasa-te inspirata si creeaza-ti look-ul, emotiile si atitudinea care te reprezinta!

Comunicat de presa

Stilul tau reprezinta semnatura ta. Adapteaza-l la starea ta de spirit, asortand tinutelor alese bijuterii reversibile si care pot fi personalizate, din noua Colectie Semnatura PANDORA.

In acest sezon, am reinterpretat elementele emblematice caracteristice stilului nostru semnatura – logo-ul PANDORA, motivul inimii si detaliile pavé – pentru a crea o noua colectie fascinanta, cu bijuterii versatile si adaptabile, prin care fiecare femeie isi poate evidentia stilul si personalitatea.

Expresii moderne, un limbaj sic al stilului, alaturi de litere si simboluri vesele sunt relevate pe coliere, cercei, talismane si inele fin create, realizate din trilogia noastra de metale minunate: argint 925 racoros, PANDORA Rose in nuante calde de roz pudrat si auriul PANDORA Shine (argint 925 placat cu aur).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Lasa-te inspirata si creeaza-ti look-ul, emotiile si atitudinea care te reprezinta – fie ca vrei sa le exprimi in soapta sau in forta.

#PANDORASignature

Descopera bijuteriile in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri