Specifice perioadei verii, razele soarelui ne infrumuseteaza vacantele, oferind energie, voie buna si un bronz stralucitor.

Totusi, impreuna cu temperaturile ridicate si vantul, acestea pot cauza mici neplaceri, precum uscarea pielii si parului. De aceea, hidratarea constanta este o parte importanta a ritualului zilnic de ingrijire.

Foarte hranitor si bogat in fibre, vitamine si minerale, uleiul de cocos este clasificat ca un „aliment functional", deoarece ofera multe beneficii pentru sanatate, dincolo de continutul sau nutritional. Acesta este util in preventia aparitiei ridurilor si ajuta la restabilirea hidratarii, fermitatii si tonusului pielii. De asemenea, uleiul de cocos actioneaza ca un balsam asupra firelor de par, hranindu-le in profunzime si stimulandu-le cresterea.

Inspirat de acest ingredient uimitor, Dr. Organic a formulat gama Virgin Coconut Oil, ce contine produse imbogatite cu un cocktail tropical de uleiuri organice, trigliceride si extracte de fructe, ce incanta simturile si rasfata pielea si parul. Avand un parfum exotic minunat si o formula usoara care se absoarbe rapid, aceasa gama este ideala pentru a oferi hidratare si catifelare corpului pe toata perioada verii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Susține-ți frumusețea din interior! Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Gama Virgin Coconut Oil contine urmatoarele produse:

• Balsam de buze - pe baza de ulei de cocos si unt de shea, ulei de jojoba, ceara de albine si vitamina E, acesta hidrateaza si protejeaza buzele uscate.
• Deodorant - extrem de delicat, dar foarte eficient, avand o formula lichida bogata, ce ofera ingrijire si prospetime pielii sensibile.
• Crema pentru maini si unghii – avand o formula cu absorbtie rapida, aceasta restabileste frumusetea mainilor si unghiilor.
• Soufflé pentru corp – o crema cu o aroma exotica si o formula foarte delicata ce hraneste pielea si o lasa catifelata.
• Ulei de corp – potrivit pentru ingrijirea intregului corp (piele, par si unghii), acesta hidrateaza in profunzime tesuturile, fiind ideal pentru utilizarea zilnica.
Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor in produsele sale, creand formule organice, fara compusi chimici daunatori (precum parabeni, SLS, ftalati, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea si mediul inconjurator. Acestea sunt disponibile in farmaciile Sensiblu.

Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Pentru mai multe intrebari si informatii despre Dr. Organic, acceseaza: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri