E vara si este cald, fustele si rochiile sunt la 'putere' in aceasta perioada, dar picioarele sunt mai tot timpul obosite si parca s-ar ascunde din calea soarelui si a vremii frumoase? Stim cum te simti si stim ca iti doresti o solutie rapida si eficienta. Dar sa incepem cu inceputul.

Stiai ca senzatia de picioare „grele” indica o posibila insuficienta venoasa, iar durerea de la nivelul gambelor poate anunta o suferinta arteriala? Te vei intreba de ce. Din pacate, odata cu inaintarea in varsta, vasele de sange isi pierd din elasticitate, nu se mai contracta corespunzator, presiunea intravenoasa creste, iar peretii acestora slabesc. Totodata, solicitarea in exces a gambelor prin statul in picioare mai mult de 1 ora, supraponderabilitatea, sedentarismul si chiar ereditatea sunt alti factori care contribuie la instalarea acestor simptome de care sufera aproximativ 80% dintre femei si 20% dintre barbati. Accentuarea lor poate fi insotita de crampe in timpul noptii, furnicaturi sau carcei la nivelul gambelor, umflaturi la nivelul gleznelor sau chiar varice.

Vestea buna este ca exista solutii pentru combaterea acestor simptome. O dieta bogata in fructe si legume, hidratarea corespunzatoare, miscarea, dusurile racoritoare sau compresia elastica sunt cateva dintre trucurile la care poti apela. Iar daca nu stiai, este contraindicat sa stai cu picioarele nemiscate perioade indelungate, ideal fiind ca acestea sa fie mentinute la un unghi de 45° fata de restul corpului, neincrucisate si fara sa fie tinute in pozitii nefiresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Desigur, exista si alternativa gelurilor cu aplicare locala, de ajutor la inlaturarea senzatiei de picioare „grele”, obosite si umflate.

Dr. Hart Gel cu heparina elimina senzatia de usturime si durere, atenuand vizibil umflaturile ce se formeaza la nivelul gleznelor sau altor zone ale corpului.

Daca te intrebi de ce, afla ca:
– Heparina are functie de agent de conditionare a pielii si este eficienta in activarea microcirculatiei sanguine.
– Alantoina este o biocomponenta de origine vegetala inclusa in compozitia gelului, ajutand la regenerarea si repararea pielii. Totodata, contribuie la sinteza colagenului, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea de factorii iritanti.
– Panthenolul (Provitamina B5) protejeaza membranele celulare impotriva oxidarii si deteriorarii, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, mentine gradul de hidratare al epidermei si contribuie la regenerarea pielii.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Dr. Hart Gel cu heparina se gaseste in Farmaciile Sensiblu si costa 56,99 lei. Mai multe detalii gasesti pe www.drhart.ro si www.facebook.com/SmartDeLaDrHart/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri