Tamaris da startul sezonului primavara/vara 2017 cu noua linie „T-Collection”. Populara tendinta Athleisure se afla in centrul colectiei, fiind exprimata printr-o varietate de culori si materiale. Colectia include 20 de modele inovatoare pentru a oferi astfel o gama variata de produse clientilor si partenerilor, pentru ceea ce este cunoscut drept cel mai dezvoltat segment al pietei. „T-Collection” reprezinta o alta dovada a tendintelor inovatoare Tamaris.

Comunicat de presa

Tamaris si-a extins deja cu succes linia de pantofi sport. Dar o data cu introducerea „T-Collection”, Tamaris face un nou pas. Stilul Athleisure este adoptat din ce in ce mai mult – Tamaris nu numai ca abordeaza aceasta tendinta sportiva, dar o si dezvolta continuu. „Tamaris simbolizeaza moda si stilul sport, usor de purtat in viata de zi cu zi”. Potrivit lui Jens Beining, CEO al grupului Wortmann, mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.

Platform-Runners, pantofii sport aflati in tendinte, au un aer tineresc si progresiv; talpa de tip cupsole este usor mai moderata, dar inca moderna. Materiale precum plasa si neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru aceasta tematica light sportiva. „T-Collection” demonsteaza atentia la detalii prin denim, decupaje si laser-cut. De asemenea, colectia pastreaza calitatea pielii Tamaris; de aceasta data fiind combinata cu platforme usoare si flexibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, Tamaris a investit intr-o noua echipa de design. Filozofia lor este una simpla: implementarea trendurilor actuale din moda in fabrici specializate in tehnologia pantofilor sport. Prin urmare, „T-Collection” isi doreste sa exprime simbioza sport-fashion intr-un mod cat mai evident!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri