In COLECTIA PRE-TOAMNA 2016 de la PANDORA, prietenia este sugerata de inimi loiale, iubitoare care bat etern. In acest sezon, bijuteriile reflecta legatura prieteniei si onoreaza stelele calauzitoare inspirationale cu simboluri stralucitoare ale aprecierii, afectiunii si ale unicitatii ce transforma stilul propriu intr-un stil cu adevarat personal.

Comunicat de presa

INTOTDEAUNA ALATURI. Un pandantiv nu este doar un pandantiv; reprezinta un simbol extraordinar al prieteniei. Inimi din argint 925 si email roz, gravate cu Best Friends (Cele mai bune prietene) si Always There (Intotdeauna alaturi) pot fi purtate pe colier sau bratara sau impartit cu cea mai buna prietena.

TRIBUT PENTRU CEA MAI BUNA PRIETENA. Talismanul dublu cu inimi stralucitoare si gravura BFF (Best Friends Forever – Cele mai bune prietene pentru totdeauna) este o dovada a devotamentului, pentru ca cele mai bune prietene sa imparta cele doua inimi si sa poarte astfel acelasi simbol al prieteniei. Talismanul este stilizat cu bijuterii infinit sclipitoare pentru a evidentia simbolistica prieteniei pentru totdeauna.

STIL SIMBOLIC. Codul simbolic al prieteniei este pus in valoare de zirconiul cubic roz stralucitor din talismanul Iubire & Prietenie, stilizat cu minunatele clipsuri Inima Infinita si pandantivul Prietene pentru totdeauna, din argint 925 si zirconiu cubic.

Kudika Tarot

STELE STRALUCITOARE. Constelatiile prieteniei unice emana o stralucire aparte pe bratarile PANDORA. Semnele Zodiacale de inspiratie vintage cu ilustratii stilizate, gravuri si un cer instelat reprezinta simbolul confidentelor indragite si al personalitatii acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri