Professional Brands M&D lanseaza NATURYS – brand profesional de cosmetice certificate BIO.

Comunicat de presa

Naturys are in portofoliu tratamente si produse cosmetice profesionale care se adreseaza tuturor problemelor actuale ale tenului si corpului, 100% naturale, 100% certificate BIO.

Cu Naturys, ingrijirea profesionala a pielii in saloanele de infrumusetare capata de acum o noua directie. Rezultate de impact vor fi obtinute utilizand produse fabricate din ingrediente naturale, pure, al caror potential este explorat la maxim cu ajutorul inovatiilor stiintifice.

Naturys contine doua mari lunii de produse: una pentru ingrijirea fetei si una pentru ingrijirea corporala.

Linia destinata ingrijirii tenului contine trei game: Vanity Routine, Limyè si Advance Solution Lifting Viso.

Cea mai bogata este colectia Vanity Routine. Aceasta include la randul sau cinci colectii: Colectia Essential, Colectia pentru hidratare, Colectia pentru purificare, Colectia anti-imbatranire si Colectia pentru piele sensibila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Cea de-a doua linie este destinata corpului si contine doua colectii: Slimming Evolution si Advance Solution Lifting Seno. Ele vizeaza corectarea celulitei, tonifierea, drenarea si cresterea fermitatii pielii, precum si liftingul sanilor.

Toate produsele Naturys utilizeaza extracte de origine biologica obtinute din plante cultivate BIO, fara ingrasaminte sau pesticide sintetice si nemodificate genetic. Principiile active se regasesc sub forma de pulbere obtinuta prin evaporarea totala a lichidelor extractive. Astfel produsele au o concentratie de principii active foarte ridicata, in medie de 5 ori mai mare decat a altor produse de pe piata. In plus, Emulsiile cu Cristale Lichide din compozitia produselor asigura o absorbtie lenta si constanta timp de 18/24 de ore de la aplicare, garantand o actiune eficienta si prelungita.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Plantozomii joaca si ei un rol in acest sens deoarece au capacitatea de a elibera progresiv principiile vegetale active. Acestia au aceeasi forma chimico-fizica ca a celulei pielii si de aceea au o actiune mai mare, imediata si de durata.

Biosferele Bema reprezinta doar una dintre inovatiile Naturys care faciliteaza absorbtia principiilor active, incapsulandu-le intr-o membrana alcatuita din acizi grasi naturali. Dimensiunile foarte mici variaza de la cativa microni la aproximativ 100 de microni.

Bemaglucanii, rezultat al cercetarilor brandului, sunt polizaharide obtinute in urma unui proces de fermentare, cu rol de activatori enzimatici, care asigura suportul nutritiv necesar supravietuirii enzimei. Au o actiune antibacteriana, antibiotica, fotoprotectoare, asigurand o puternica regenerare a pielii supusa efectelor daunatoare ale stresului oxidativ.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Susține-ți frumusețea din interior!

Produsele Naturys nu contin conservanti de sinteza. In locul acestora sunt utilizate extractele din Scoarta de salcie, Vitamina E si Phytostab-ul. Phytostab-ul este punctul forte al studiilor facute de catre Laboratoarele Naturys, fiind un complex de uleiuri esentiale care inhiba dezvoltarea de microorganisme. Produsele nu contin nici coloranti, culoarea mai intensa fiind data de concentratia ridicata de principii active.

Naturys a castigat premiul pentru „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” in cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong, in anul 2008. Este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, care are o experienta de peste 40 de ani in cosmetica profesionala si care s-a diferentiat prin investitia permanenta in cercetare, urmarind ca toate ingredientele folosite sa fie BIO-organice.

Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piata profesionala de ingrijire a parului din Romania, avand un istoric de 22 de ani. 22 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusete alaturi de renumitele branduri profesionale pentru par: WELLA Professionals, LONDA Professional, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN Professional si NIOXIN. Din noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution si-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Primele branduri incluse in portofoliul acestei divizii sunt REPÊCHAGE si RICA, doua branduri profesionale recunoscute la nivel international pentru rolul pe care il au in evolutia industriei cosmetice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri