Binecunoscutul instructor international de Kangoo Jumps Diana Stirbu va alerga pe ghetele Kangoo la Maratonul International Bucuresti din 4 octombrie, in beneficiul fundatiei Hope and Homes for Children Romania.

Comunicat de presa

Binecunoscutul instructor international de Kangoo Jumps Diana Stirbu va alerga pe ghetele Kangoo la Maratonul International Bucuresti din 4 octombrie, in beneficiul fundatiei Hope and Homes for Children Romania. Diana organizeaza cele mai populare cursuri de Kangoo Jumps si este o sustinatoare dedicata a HHC Romania. Nu este prima data cand ea participa la maraton in cadrul TEAM HOPE si alearga incaltata cu ghetele Kangoo, strangand bani pentru copiii vulnerabili.

Pe 30 septembrie, Diana va organiza un eveniment caritabil, un curs special cu si pentru iubitoarele de Kangoo Jumps. Participarea va presupune o taxa, iar toate fondurile stranse vor merge catre copiii si familiile pe care ii sprijina Hope and Homes for Children Romania. Va asteptam miercuri, 30 septembrie, ora 20:30, la Scoala nr. 12 din Herastrau, pentru cateva ore de miscare si voie buna, totul pentru o cauza frumoasa!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Cei care participa sunt invitati sa vina imbracati in albastru si sa poarte o inima ca accesoriu sau ornament vestimentar.

Inscrieri pe pagina de Facebook a evenimentului: Kangoo Blue – Wear a heart

Detalii despre TEAM HOPE: https://www.teamhope.hhcromania.org/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri