Vedeta acestui sezon este Seria Pene Maiestuoase, care exploreaza esenta spiritului estetic al PANDORA si stilurile din colectiile precedente, pentru a crea o noua fluiditate stilistica, inspirata de aripile impunatoare si de simbolismul pasarii Phoenix.

comunicat de presa:

PANDORA prezinta noua COLECTIE DE TOAMNA 2015, care cuprinde bijuterii inspirate de natura, precum si de trendul heraldic actual. Astfel, un regat magnific si fermecat este adus la viata prin reinterpretarea unor simboluri stravechi si a unor teme ca flora, fauna, frunzisul si penajul, reimaginate in bijuterii din argint 925 si aur de 14k, impodobite cu pietre stralucitoare si detalii filigranate. Aceste piese extraordinare, finisate manual, sunt create din materiale de cea mai inalta calitate, reprezentand contopirea mestesugului traditional cu designul modern.

Citeste si:
Festivalul reducerilor exclusive la Promenada Mall, în weekend-ul...
Festivalul reducerilor...

O noua legenda. Vedeta acestui sezon este Seria Pene Maiestuoase, care exploreaza esenta spiritului estetic al PANDORA si stilurile din colectiile precedente, pentru a crea o noua fluiditate stilistica, inspirata de aripile impunatoare si de simbolismul pasarii Phoenix. „Exista un interes reinnoit in vechi povesti, care au devenit sursa inspiratiei pentru anumite parti din colectie, cu interpretari moderne ale basmelor clasice, precum si ale miturilor antice si ale legendelor”, explica Lee Antony Gray, Vice President Creative, Group Design.

Prezentand linii fluide care sugereaza miscarea si subliniind ideea unor bijuterii deopotriva sculpturale si jucause, noua serie este construita pe bazele bine-cunoscutei serii de pene de la PANDORA si pe fascinatia recurenta a modei pentru acest motiv diafan. Realizate din argint 925 impodobit cu pietre pavé sclipitoare, penele maiestuoase ale pasarii de foc prind viata in talismanele, cerceii, inelul si pandantivul PANDORA.

Citeste si:
Unilever introduce pe piață sticla eco-friendly pentru detergentul...
Unilever introduce pe piață...

Farmec vintage. Dand senzatia unor comori mostenite, noua Serie Eleganta Atemporala de la PANDORA este inspirata de bijuteriile de familie. Taieturile clasice ale pietrelor combinate cu tehnicile inovatoare ale mestesugului transmit un farmec vintage. Aceste piese rafinate aduc o nota glam tinutelor de zi sau de seara, completand un stil feminin si senzual.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri