Pentru a sarbatori venirea noilor colectii de fashion in Mega Mall, clientii sunt provocati cu un Fashion Quest

Comunicat de presa

Cu ocazia lansarii noilor colectii de toamna-iarna in Mega Mall, cel mai nou centru comercial din Bucuresti ii premiaza in acest weekend pe cei mai rapizi cumparatori. Astfel, pe 26 si 27 septembrie, primii 500 de clienti ai fiecarei zile care se prezinta la Info Desk cu bonuri cumulate de peste 300 Lei, castiga pe loc un voucher in valoare de 50 de Lei. Clientii gasesc la Mega Mall o varietate mare de magazine de unde isi pot achizitiona articole din noile colectii precum Zara, Bershka, Reserved, H&M, Koton, Mango, Marks & Spencer, C&A dar si Peek & Cloppenburg, magazin care se deschide la 1 octombrie.

Mai mult, pentru a sarbatori venirea noilor colectii ale celor mai iubite branduri, Mega Mall ii provoaca incepand de saptamana viitoare pe pasionatii de stil cu un Fashion Quest palpitant. In fiecare zi, incepand cu 28 septembrie, un produs va fi ascuns in magazinele din Mega Mall. Produsele pot varia de la articole vestimentare din colectiile de toamna pana la accesorii precum ochelari sau bijuterii, dar si alte premii surpriza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Cei care doresc sa participe la acest quest, trebuie sa intre pe site-ul Mega Mall pentru a afla care este produsul zilei iar apoi sa mearga in centrul comercial pentru a-l gasi. Pentru ca totul sa fie mai captivant, clientii au la dispozitie patru ore pentru gasirea produsului. Odata ce l-a descoperit, castigatorul intra automat in posesia lui. Fashion Quest-ul va fi organizat pe durata a sapte saptamani.

Mai multe detalii despre campanii sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri