9 Aprilie 2015 publicat în Noutati 3 share-uri

Enrique Iglesias, un barbat care isi duce viata pana la limita, simte ca traieste cu adevarat in inima noptii. In adancul intunericului simturile se ascut, emotiile preiau controlul, pasiunea explodeaza si ORICE este posibil! Enrique te invita sa incerci pe pielea ta fiorii si dorinta care se intensifica dupa asfintit. Cantaret si compozitor, detinator a numeroase discuri de platina, castigator al premiului Grammy, Enrique Iglesias introduce Adrenaline Night, noul sau parfum seducator pentru barbati. Lasa-ti inima sa bata mai puternic si indrazneste sa te aventurezi in noapte!

Comunicat de presa

Urmand succesul parfumului sau de debut, Adrenaline, Adrenaline Night ilustreaza o latura diferita, misterioasa a lui Enrique si pofta lui de viata. Acest parfum captivant exprima entuziasmul de a explora lumea noaptea, cand nu se mai tine cont de reguli si conventii. Intunericul ofera libertatea de a cauta propriul adevar si de a petrece fara consecinte! Emanand senzualitate si masculinitate, Adrenaline Night este un parfum cu arome lemnoase care copleseste simturile.

Despre lansarea noului sau parfum, Enrique spune: “Noaptea este atunci cand ridic volumul in viata mea. Este momentul meu sa interpretez, sa petrec, sa dansez, sa iubesc… Este momentul in care ma simt cu adevarat viu si compun cele mai multe cantece. Noul parfum, Adrenaline Night, este inspirat de promisiunea unei seri pline. Imi place aroma dinamica, cu o atingere condimentata. Imi place sa-l port atunci cand vreau sa simt entuziasmul pe care mi-l aduce venirea noptii.”

Un parfum captivant, contemporan, Adrenaline Night este un contrast intre notele fresh si vibrante ale parfumului original si notele picante, senzuale. Parfumul se deschide cu un acord revigorant de mandarine picante si lamaie, temperat de o nota verde de frunze violet. Notele de mijloc sunt un amestec bogat si elegant de piper negru si sofran iute, accentuat de aroma cardamomului, pentru o experienta seducatoare si sexy. In cele din urma, tonurile de lemn de cedru si boabele tonka sunt accentuate de un acord de lemn negru, ispititor, pentru a oferi parfumului Adrenaline Night un aer magnetic.

Reiterand primul parfum al lui Enrique, Adrenaline Night este prezentat intr-o sticla transparenta acoperita cu un capac modern, gri-bronz. Sticla transparenta dezvaluie parfumul albastru, evocand misterul noptii. Numele ‘Enrique Iglesias’ este scris cu litere aldine oferind sticlei un aspect distinctiv, incontestabil masculin. Cutia, de culoarea albastrului de la miezul noptii, completeaza vizual sticla, iar elementele grafice sunt puternic stantate in argintiu lucios si nuante de albastru.

Campania print surprinde un portret enigmatic al lui Enrique, care personifica perfect esenta captivanta a noptii. Fotografiat intr-o lumina albastra, rece, artistul priveste intens catre aparatul de fotografiat, provocandu-ne sa exploram necunoscutul. Alaturate vizualului sunt cuvintele: "Indrazneste sa te aventurezi in noapte".

Ai indrazni sa te aventurezi in intuneric? Cucereste noaptea cu noul Adrenaline Night, semnat Enrique Iglesias.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri