In perioada 9 – 22 aprilie, clientii Depot 96 vor primi noul Ariel Pudra Lichida pentru cumparaturi in valoare de peste 200 RON

Comunicat de presa

Pentru prima data, inovatia Ariel Pudra Lichida se afla in acelasi loc din care iti cumperi si hainele. Ariel si Depot 96 lanseaza un parteneriat prin care le ofera clientelor lantului de magazine cel mai nou produs Ariel, insotit de sfaturi pentru o mai buna ingrijire a materialelor. In perioada 9 – 22 aprilie, pentru fiecare bon de cumparaturi in valoare de cel putin 200 RON, clientele Depot 96 vor primi noul Ariel Pudra Lichida, care imbina puterea de curatare a detergentului pudra cu beneficiile unui detergent lichid.

Intr-un context in care moda se reinventeaza constant si fiecare sezon vine cu noi inovatii in domeniul materialelor textile, nevoia de ingrijire a hainelor este, de asemenea, in schimbare. Garderoba femeilor de astazi este compusa dintr-o multitudine de tesaturi, culori si texturi, fiecare cu propriile instructiuni de ingrijire. Astfel a aparut nevoia unui produs care sa curete impecabil, dar in acelasi timp sa ofere noilor materiale, protectie si durabilitate. Expertii Ariel au raspuns acestei nevoi cu inovatia Ariel Pudra Lichida.

Noul Ariel, cu formula Deep Clean Complex, este prevazut cu un capac pentru dozarea si aplicarea direct pe pata, prevazut cu lamele abrazive care conduc detergentul in interiorul fibrei inlaturand rapid orice pata. Formula Deep Clean Complex contine un amestec de enzime, polimeri si agenti puternici care aduc impuritatile la suprafata. Acest complex ataca petele dificile sau de grasime, dar fara a fi dur cu hainele tale, avand astfel capacitatea de a indeparta cele mai dificile pete in timp ce protejeaza fibrele materialelor, culorile, printurile si contrastele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri