Noul lac de unghii Quick & SHINE reprezinta o noua sursa de inspiratie pentru ca femeile sa straluceasca increzatoare in sine si sa fie cea mai buna varianta a lor. Formula specializata ofera culori vibrante, fara urme, ce se usuca in doar 45 de secunde!

Comunicat de presa

Astor prezinta o noua tehnologie pentru colorarea unghiilor, pentru o stralucire intensa cu doar un singur strat, in 30 de culori uimitoare ce iti vor permite sa-ti schimbi aspectul intr-o clipa. Noul lac de unghii Quick & SHINE reprezinta o noua sursa de inspiratie pentru ca femeile sa straluceasca increzatoare in sine si sa fie cea mai buna varianta a lor. Formula specializata ofera culori vibrante, fara urme, ce se usuca in doar 45 de secunde!

Fiecare dintre aceste nuante moderne si elegante sunt rezultatul parteneriatului cu prestigioasa agentie pariziana Nelly Rodi, o agentie globala ce analizeaza trendurile si un pionier in proiectarea felului in care comportamentul consumatorului influenteaza moda si stilul de viata. Avand-o drept imagine pe Heidi Klum, consilierul artistic Astor, Quick & SHINE ofera femeilor ocazia de a alege dintr-o gama de culori expresive, usor de purtat, pentru a se simti minunat intreaga zi si pentru a straluci cu fiecare ocazie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Quick & SHINE ofera o uscare rapida si stralucire de durata, umitor de usor de purtat atat pe podium, cat si in afara lui. Femeile moderne, cu o viata mereu agitata, vor iubi pensula ce nu lasa urme, oferind o culoare exceptionala cu doar o singura aplicare. Dealtfel, un studiu privind perceptiile consumatorilor a dezvaluit faptul ca formula revolutionara Astor este solutia unei aplicari rapide, uniforme ce nu lasa urme. Participantele la studii au sustinut faptul ca Quick & SHINE ofera un finish perfect, cu o stralucire de durata.

Si mai remarcabil este faptul ca intreaga colectie de culori este inspirata din momentele incredibile, unice, din viata unei femei. Fiecare dintre categoriile de mai jos cuprinde esenta unei vieti bine traite, de la cele mai fierbinti trenduri pana la cele mai expresive aspecte ale vietii unei femei Astor, irezistibila si de neoprit:

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea
  • Close to Me - O gama calda compusa din sase nuante de roz nude si bej,care iti vor reaminti cum sa savurezi dulceata vietii. Include Honey Moon, Delicate Morning, Bridal Bouquet, Sweet Home, Kiss & Cuddle si Here Comes the Bride.
  • oy of Life - O gama jucausa, formata din opt nuante de roz si portocaliu insorit, celebrand viata plina de incantari. Cuprinde Before Sunrise, I'm in the Pink, Into the Sunset, Life in Pink, Blooming Cherry Tree, A Taste of Summer, Shiny Day si Time for Holiday.
  • Confident - O gama eleganta compusa din opt nuante de rosu indraznet si purpuriu vibrant ce te indeamna sa iti traiesti viata din plin. Gama include Valentine's Day, Glass of Wine, Passionate Love, A Drive in My Cabriolet, Are You Red-y?, Red Letter Day, Saturday Night Party si Vibrant Purple.
  • Authenticity - O serie delicate si autentica ce cuprinde trei nuante fermecatoare de maro, pentru momentele in care esti tu insati, cu Coffee Break, Hot Chocolate Season si In a Mountain Chalet.

Style - O gama energica formata din cinci nuante de verde luminos si albastru stilat, ce vor fi propria ta declaratie asupra vietii moderne, la moda. Include Alluring Blue, Lady in Black, Style si Smile, Midnight Blue si Chic Countryside.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Leagăn pentru toată copilăria

Tehnologia performanta Astor utilizeaza ingredientele de cea mai buna calitate. Formula Quick & SHINE permite o uscare rapida, pentru ca unghiile tale sa se asorteze garderobei tale, designerului favorit, culorilor de machiaj, sau urmatorului eveniment important, in doar cateva secunde. In plus, noua formula este ajutorul oricarei femei pentru a fi mai eficienta. Iar unghiile seducatoare devin accesorii superbe pentru orice outfit.

"Femeile merita sa simta o explozie in stilul, increderea si frumusetea lor. Cu 30 de nuante vibrante si seducatoare, ce nu lasa urme, lacul de unghii Astor Quick & SHINE ofera o versatilitate neasteptata si maxim de stralucire. Iubesc felul in care femeile ocupate isi pot exprima stilul personal, sa se lase inspirate de designerul lor preferat sau sa pregateasca un machiaj asortat intr-o secunda. Este cea mai buna varianta pentru ca tu sa stralucesti intreaga zi!" Heidi Klum, Beauty Advisor Astor.

Împreună în arte și simțiri Îți doresc timp… Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Astor crede ca machiajul este parte a echilibrului si incurajeaza femeile sa isi traiasca frumusetea pline de curaj.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri