Noul Pampers Active Baby-Dry, scutecul lansat de P&G cu ajutorul echipei de experti din cadrul Centrului de Inovatie din Schwalbach, este cel mai bun aliat al mamicilor si al copiilor pentru dimineti fericite, pentru ca ofera micutilor pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii pe timpul noptii.

Somnul este esential pentru dezvoltarea bebelusilor, iar cu cat somnul este mai linistit, cu atat ei cresc mai repede, mai armonios si, nu in ultimul rand, sunt sunt mai vioi si veseli in timpul zilei. Specialistii spun ca, in jurul varstei de 3 saptamani, 90% dintre bebelusi se trezesc in timpul noptii si isi chema parintii prin plans. In jurul varstei de 3 luni, procentul scade la 50%. In jurul varstei de 5 luni, majoritatea bebelusilor dorm toata noaptea, insa pe masura ce creste, bebelusul poate ajunge sa se trezeasca mai des peste noapte, in a doua jumatate din primul an de viata.

Acesti factori variaza de la cresterea nivelului de constientizare a mediului inconjurator, la atasamentul fata de mama, aparitia dintilor, puseuri de crestere sau alte momente importante din dezvoltarea bebelusului, dar cercetarile actuale au demonstrat ca scutecul uscat in timpul noptii este unul dintre factorii care contribuie la un somn mai linistit si mai indelungat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Noul Pampers Active Baby-Dry, scutecul lansat de P&G cu ajutorul echipei de experti din cadrul Centrului de Inovatie din Schwalbach, este cel mai bun aliat al mamicilor si al copiilor pentru dimineti fericite, pentru ca ofera micutilor pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii pe timpul noptii.

Inovatiile noului Pampers Active Baby Dry

Noul Pampers Active Baby Dry are un strat superior mai moale, cu o textura speciala si un nou strat care absoarbe si retine umezeala. Lichidul este mentinut in interiorul scutecului datorita tehnologiei AGM (Absorbent Gel Material). Particulele uscate care se gasesc in interiorul stratului absorbant se transforma intr-un gel superabsorbat la contactul cu umezeala, un gel care poate retine pana la de 30 de ori propria greutate in lichid, chiar si in conditii de presiune.

Scutecul trebuie sa absoarba si sa retina cu 50% mai mult lichid de-a lungul noptii decat in timpul zilei, iar scutecele Pampers Active Baby-Dry nu doar ca fac acest lucru, ci si le ofera micutilor pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii si un somn linistit, tocmai bun pentru a asigura dimineti fericite alaturi de parinti.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Tot pentru dimineti fericite, animalutele pe care le intalneam pe scutecele Pampers Active Baby sunt surprinse acum intr-o noua ipostaza: la circ, una care o sa le inspire pe mamici sa le spuna si mai multe povesti amuzante copiilor lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri