Daca toate pastilele de Antinevralgic produse vreodata ar fi puse in vagoane de tren, ar rezulta un tren de 5 km.

Comunicat de presa

Antinevralgic – eficienta impotriva durerii, de peste 40 de ani

Antinevralgic este un brand 100% romanesc, cu traditie si eficienta dovedita de peste 40 de ani.

Calatoria Antinevralgic a inceput in anii ’60 de la Uzina de Medicamente Bucuresti, actuala fabrica Zentiva, o companie Sanofi.

Un moment important din istoria produsului a fost anul 1996, cand s-a inlocuit formula chimica a Antinevralgic, conform unei decizii a Agentiei Nationale a Medicamentului. Astfel, fenacetina a fost inlocuita de paracetamol, un principiu activ cu proprietati terapeutice dovedite.

In anul 1997, marca a fost inregistrata la OSIM, iar in 2000 s-au introdus blisterele ca forma de ambalare, care asigura o stabilitate mai buna.

Anul 2008 a insemnat o revitalizare a brandului printr-o campanie de comunicare neconventionala pentru un produs traditional, respectiv promovarea prin outdoor: panotaj si mijloace de transport in comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

In 2011, s-a reinceput comunicarea TV sub sloganul „Combate cu cap durerea de cap”. Anul 2013 va ramane unul marcant in istoria brandului, prin lansarea Antinevralgic Forte, o solutie terapeutica pentru dureri de cap intense si migrene.

In 2014, calatoria brandului traditional romanesc de analgezice a continuat cu noi ambalaje pentru cele doua produse Antinevralgic P si Antinevralgic Forte.

Astazi, Antinevralgic este cel mai utilizat analgezic romanesc sub forma de comprimate, eliberat fara reteta (in unitati, conform IMS MAT Decembrie 2014).

Povestea merge mai departe!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri