Din multitudinea de posibilitati, astazi de vom opri asupra unor rigori care, de multe ori, pot pune nu doar mirii in dificultate, ci si pe invitatii acestora: white tie.

comunicat de presa

Nuntile desfasurate in incita Le Chateau pot avea cele mai diverse teme din lume: de la nuntile cu aer de povesti cu zane, cele inspirate din stralucirea fabuloasa a Hollywood-ului si pana la cele cu aer regal, sau chiar cu tema diametral opuse, inspirate din cutumele rurale. Le Chateau este gandit in asa maniera incat sa se poata adapta cerintelor fiecarei mirese, indiferent care este tema nuntii sale. De altfel, indeplinirea dorintelor face parte din crezul echipei Le Chateau.

Din multitudinea de posibilitati, astazi de vom opri asupra unor rigori care, de multe ori, pot pune nu doar mirii in dificultate, ci si pe invitatii acestora: white tie.

Ce inseamna white tie?

Daca ar fi sa facem economie de cuvinte, am spune ca white tie este cel mai elegant cod vestimentar care este adoptat de regula doar pentru cele mai alese evenimente, inclusiv pentru dineuri prezidentiale, baluri, gale si, evident, pentru nuntile de la castelul din inima orasului. White tie inseamna, insa, mai mult decat piese si accesorii vestimentare bine alese. Acest cod presupune eleganta absoluta, de la cerceii din urechile miresei pana la picturile care impodobesc peretii castelului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Care este white tie tinuta corecta?

Acest cod vestimentar a aparut in secolul al XIX-lea in Marea Britanie ca expresie suprema a elegantei, iar de atunci pana in prezent, rigorile vestimentare nu s-au schimbat foarte mult. In ceea ce priveste vestimentatia domnilor, codul impune frac neaparat, negru, cu reverele croite din satin in mod special. Pantalonii trebuie sa aiba neaparat vipusca iar camasa purtata de domn trebuie sa fie alba, eventual din matase, cu guler randunica. Acest tip de guler este imperios necesar pentru purtarea papionului care, asa cum spune si denumirea acestei cerinte, va fi indiscutabil si intotdeauna alb.

In ceea ce priveste rochia unei mirese care viseaza o nunta ca un bal la palat, poalele acesteia trebuie sa fie ample, ca cele ale unei printese. Umerii pot fi descoperiti insa de regula, rochiile de bal sunt voluminoase si necesita sustinerea unor barete sau a unor bretele. Cele mai exigente gusturi dicteaza purtarea unor manusi lungi care dau un efect absolut spectaculos insa acestea pot fi purtate doar in timpul primului dans al celor doi tineri casatoriti. Coafura trebuie sa fie de asemenea foarte eleganta iar bijuteriile, desigur, trebuie sa fie confectionate din metale si pietre pretioase.

De ce este Le Chateau locul cel mai potrivit pentru desfasurarea unui eveniment white tie?

Fiecare poveste cu printi si printese incepe cu un castel fermecat, exact ceea ce mirii vor gasi dincolo de portile Le Chateau. Castelul din mijlocul micului Paris ofera o imagine de basm de cum pasesti in interior. De sus, sala de bal este luminata de uriasele candelabre de cristal care scanteiaza fiecare dintre ele ca un mic soare. Oriunde iti arunci privirea, eleganta domneste si dicteaza inceputul unei povesti si al unui vis care va dura toata viata.

Pentru ca frumusetea trebuie sa ii inconjoare pe miri in aceasta zi speciala, Franco Martelli, Maestru al Artelor impodobeste peretii Le Chateau cu cele mai frumoase picturi intr-o maniera care aduce impreuna eleganta stilului clasic si lumea moderna.

Mai mult de atat, intregul stil arhitectural al castelului invita la visare, la dragoste si la sarbatoare prin spatiile sale ample, materialele pretioase care se regasesc in fiecare coltisor si pasiunea pentru frumusete cu care toate acestea sunt imbinate. Toate acestea sunt realizate de catre o echipa manata de dorinta de a implini dorinte si de a organiza evenimente desavarsite, a caror amintire va ramane mereu in sufletul invitatilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri