eSpring este cel mai bine vandut sistem casnic de tratare a apei din lume

Comunicat de presa

Iti poti imagina o lume fara acces la apa potabila sigura si curata? Aceasta este, de fapt, o realitate pentru millioane de oameni din intreaga lume. In fiecare an, pe data de 22 martie, Ziua Mondiala a Apei ne reaminteste cat de importanta este apa potabila in viata noastra, si de altfel cat de limitate sunt resursele naturale.

Conform unor date statistice recente, cel putin 1.8 miliarde de oameni beau apa contaminata, livrata prin intermediul unor sisteme de instalatii sanitare neadecvate.

Pentru a folosi apa in mod responsabil, Amway recomanda sistemul de tratare a apei eSpring, cel mai bine vandut sistem casnic de tratare a apei. Acesta poate elimina peste 160 de agenti de contaminare din apa potabila, dintre care 145 cu potential nociv asupra sanatatii, ceea ce inseamna peste 99,99% dintre bacteriile patogene. In acelasi timp, sistemul permite trecerea mineralelor benefice, cum ar fi calciul, magneziul si fluorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Sistemul eSpring combina mai multe tehnologii testate, de ultima generatie: Blocul brevetat de carbon filtreaza particulele insolubile, iar lampa cu ultraviolete distruge virusii si microorganismele, oferind o apa mai curata, mai limpede si de mai buna calitate, direct de la robinet.

Inteligent si elegant, sistemul eSpring functioneaza la presiunea normala a apei din gospodarii. Filtrul poate trata apa pentru baut si gatit folosita de o familie de 6 persoane timp de 1 an sau o cantitate de 5.000 de litri, in functie de conditiile de utilizare. eSpring are un sistem electronic de avertizare care se activeaza automat cand trebuie inlocuit filtrul si se reseteaza atunci cand se instaleaza un filtru nou.

Amway a introdus primul sistem de tratare a apei in 1984. In ultimii 30 de ani, designul avansat si calitatile exceptionale au transformat eSpring intr-un produs dorit in orice bucatarie. Sistemul de tratare a apei eSpring reprezinta un pas imens in directia unei ape potabile mai sigura si mai curata, accesibila direct de la robinet.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Sistemul de tratare a apei eSpring este vandut exclusiv prin intermediul retelei de Intreprinzatori Privati Amway. Pentru mai multe informatii sau pentru a localiza un Intreprinzator Privat Amway, va rugam accesati amway.ro.

Pentru mai multe informatii despre sistemul de tratare a Apei eSpring, va rugam vizitati:
https://www.amway.ro/marcile-noastre/espring-ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri