Sa fii femeie e complicat si iti ocupa tot timpul. Sa fii o femeie la moda pare deja munca de super erou. De multe ori si este, insa tehnologia poate fi arma ta secreta.

Comunicat de presa

Pentru ca o adevarata fashionista este intotdeauna atenta la o tinuta pana in cele mai mici detalii, poti conta oricand pe telefonul Lenovo VIBE X2 ca si accesoriu perfect pentru completarea oricarui look. Design-ul multistratificat si culorile indraznete ale lui VIBE X2 te ajuta sa il adaptezi la orice tinuta. In plus, puterea de procesare asigurata de procesorul TRUE8CORE™ te ajuta sa incarci rapid orice aplicatie.

Nu poti sa ai intotdeauna timp sa mergi la shopping, e complicat sa ajungi la saptamana modei de la Paris, nu-ti permiti un stilist personal care sa-ti stea la dispozitie 24/7? Acestea deja au devenit problemele trecutului. Si nu, nu trebuie sa castigi la loto ca sa le poti avea pe toate. Trebuie doar sa ai un telefon Lenovo si aplicatiile de mai jos.


1. Pose

Cu aplicatia Pose poti sa afli cum s-au imbracat ceilalti in functie de vreme si locatie. Te tine informata asupra vremii si iti da idei de outfit-uri in functie de prognoza. Poti adauga diverse filtre in functie de evenimentul pentru care iti pregatesti tinuta: un dineu, o simpla zi la birou, o petrecere cu fetele etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor


2. Poshmark

Uneori exageram cu cumparaturile si, mai ales daca avem o zi proasta, cu siguranta cumparam lucruri de care nu avem neaparat nevoie. Sau ne-a placut atat de mult un accesoriu anume ca apoi sa descoperim ca nu se potriveste cu restul garderobei noastre. Poshmark este o aplicatie de resale de moda unde poti adauga poze cu obiectul pe care vrei sa-l vinzi. Ceilalti utilizatori pot reposta sau comenta, ceea poate ajuta in procesul de vanzare.


3.The Hunt

E o aplicatie despre moda si trenduri, care iti permite sa pui o imagine cu o tinuta pe care ai vazut-o pe strada sau la vreun eveniment, iar ceilalti utilizatori te pot ajuta sa identifici magazinele de unde iti poti cumpara hainele care compun tinuta si iti pot da eventual indicatii despre preturile lor. Bineinteles ca si tu la randul tau poti sari in ajutorul celorlalti. In aceasta aplicatie se regasesc intotdeauna cele mai noi trenduri, asa ca o poti folosi pentru a afla noutatile din moda.

Principiile de bază ale mașinii CNC 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. Fashion Style

Aici vei gasi ultimele noutati despre designerii de top, ce fac super modelele in calatoriile lor in jurul lumii si vei fi tinuta la curent cu stiri despre trenduri.

5. Beautylish

Aceasta aplicatie te invata arta machiajului, a manichiurii perfecte si a coafurii de vis. Vei primi sfaturi de frumusete sub forma de clipuri video si tutoriale, astfel incat sa devii o adevarata profesionista de beauty.

Acum ca ai toate “armele”, nu ezita sa impartasesti prietenilor tai cele mai cool selfie-uri realizate cu camera foto HD. Foloseste cu incredere functia Beautifier daca nu vrei sa iti bati capul cu ascunderea micilor imperfectiuni ale tenului.

DESPRE LENOVO

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globala aflata in clasamentul Fortune 500, un lider in furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, companii si organizatii de tip enterprise, cu o cifra de afaceri de 39 de miliarde USD. Portofoliul nostru de produse si servicii sigure, de inalta calitate cuprinde PC-uri (inclusiv legendarele Think si marca de produse convertibile YOGA), statii de lucru, servere, stocare, televizoare inteligente si o familie de produse mobile, printre care smartphones, tablete si aplicatii. Conectati-va cu noi prin LinkedIn, Facebook si Twitter (@Lenovo) sau vizitati-ne la www.lenovo.com.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri