20 Martie 2015 publicat în Noutati 13 share-uri

Fabulous Baskets a lansat o noua colectie de cadouri pentru sarbatorile de Pasti. Respectand traditia anilor trecuti, colectia de cadouri de anul acesta contine produse naturale, traditionale, realizate manual in Romania. Toate propunerile de cadouri Fabulous Baskets sunt prezentate online: http://fabulousbaskets.ro/cosuri-paste

Comunicat de presa

Intreaga colectie de cadouri Fabulous Baskets contine cele mai fine produse traditionale romanesti: o selectie de cozonaci, pasca, dulceturi naturale, oua incondeiate din Bucovina, bauturi de cea mai buna calitate, palinca naturala, vinuri de soi premiate, figurine de ciocolata realizate manual, lumanari din ceara de soia 100% naturale, flori naturale in ghiveci. De asemenea, in cosuri, se afla o decoratiune specifica sarbatorilor Pascale, realizata de copiii beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Fundatia „S.O.S. COPIII GORJULUI” (www.copiiigorjului.ro).

„De 5 ani avem grija sa oferim clientilor Fabulous Baskets cadouri rafinate, de calitate si sa venim in fiecare sezon cu ceva nou, inedit. Cautam in permanenta furnizori cu produse speciale, pentru a putea realiza cadouri unice, potrivite pentru orice fel de ocazie. Incercam sa inglobam sub brandul Fabulous Baskets produse deosebite, realizate manual.” Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Comenzile pentru cadourile de Paste se fac atat online https://fabulousbaskets.ro/cosuri-paste ,cat si telefonic la datele de contact de pe site.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri