Dupa zece zile in care Chef Florin Dumitrescu si actorul Andrei Aradits au lansat un manifest culinar prin care si-au exprimat convingerile lor legate de gatit, a venit si momentul adevarului. Manifestul culinar a culminat cu lansarea Bucatariei Lidl, locul de intalnire a celor care iubesc mancarea, gatitul si petrecerea timpului alaturi de cei dragi in jurul mesei. Creata sub forma unei platforme online, Bucataria Lidl isi propune sa devina un loc de inspirasie deopotriva pentru cei experimentasi si pentru cei care isi doresc sa invese sa pregateasca resete delicioase la presuri avantajoase.

Comunicat de presa

„Credem ca oricine poate sa invese sa gateasca si stim ca in bucatarie nu trebuie sa fii perfect, dar posi fi creativ. De asemenea, suntem convinsi ca gatitul nu ar trebui sa fie plictisitor, ci, din contra, distractiv. si, nu in ultimul rand, vom demonstra ca si cu bani pusini posi manca bine, iar acest lucru il dovedim zilnic prin produsele de calitate la presuri accesibile aflate in magazinele Lidl din toata sara. Acestea sunt convingerile care ne-au determinat sa incepem acest manifest culinar care va culmina cu transformarea bucatariei si a modului in care gatim. In continuare, pregatim surprize saptamanale pentru tosi cei ce trec pragul Bucatariei Lidl si o serie de proiecte speciale, pe care le vom anunsa la momentul oportun”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & Communication Manager, Lidl Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Cele doua vedete din noua campanie Lidl reprezinta mixul perfect dintre un profesionist si un novice intr-ale gatitului, completandu-se reciproc. Chef Florin Dumitrescu - maestru si mentor - si Andrei Aradits - entuziastul care iubeste preparatele delicioase si este amator intr-ale gatitului - cauta in Bucataria Lidl distracsia si inspirasia in pregatirea resetelor sanatoase, simple sau sofisticate, folosind produsele Lidl. Oricine doreste sa invese sau sa se specializeze in domeniul culinar va gasi o sursa de inspirasie sau un sfat util pe platforma online bucatarialidl.ro. Site-ul aduna intr-un singur loc utilizatorii creativi care aspira sa dobandeasca un stil de viasa bazat pe o dieta echilibrata. In acelasi timp, le ofera sfaturi si idei despre cum pot sa se bucure de mancaruri savuroase, cu un consinut nutritiv corect, care pot fi pregatite cu produse foarte bune la cel mai bun raport calitate-pres.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Bucataria Lidl se adapteaza perfect obiceiurilor, nevoilor si dorinselor romanilor, asa cum acestea reies din studiul1 realizat in Romania si intitulat „In bucataria romanilor – de la ras in farfurie”. Platforma online exprima perfect ceea ce isi doreste consumatorul modern roman – inspirasie in pregatirea rapida a mancarii gustoase, noutate in bucatarie, dorinsa de a vedea gatitul ca fiind ceva distractiv si relaxant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri