Tot ce iti trebuie pentru a obtine ochi perfecti!

Comunicat de presa

Miaowww.What’s up pussy-cat? Fetelor, stim ca toate ne dorim...ochi ca de pisica. Plini, sexy, de impact. Un look care este atragator, adorabil si...fascinant in acelasi timp.

Ce anume face ochii de pisica atat de incantatori? Ne-am gandit mult la asta si se pare ca este vorba despre forma alunginta, migdalata - atat de atragatoare si atat de cool. Un look care se potriveste perfect cu un tricou vintage, dar si cu o rochie neagra, simpla. Nu tine cont de timp...nu se demodeaza niciodata.

De ce ai nevoie pentru a obtine acest look? Surprinzator, doar de 1 singur produs: Miss Sporty The Miaoww Look Mascara!

Mascara The Miaoww Look! are un secret care va schimba totul! Peria cu o noua forma inovativa este proiectata pentru a cuprinde fiecare geana (chiar si cele aparent invizibile), imbracandu-le intr-un negru luxos si lungindu-le cu pana la 44%*. Foarte usor obtii un volum de pana la 11 ori mai mare*. Stim, e coplesitor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Nu este vorba numai despre perie. Imagineaza-ti cele mai negre gene posibile...apoi fa-le si mai negre de atat!

Cu aceasta mascara se intampla magia! Ochi mari, larg deschisi...gene alungite si cu volum perfect. Ele sunt amplificate...si look-ul tau este super-definit, exact ca privirea unei pisici simpatice.
Bine ai venit la scoala de frumusete a lui Miss Kitten!

Ochii unei pisici pot parea dificil de imitat, insa este modalitatea cea mai simpla prin care poti adauga doze de WOW look-ului tau din fiecare zi.

Esti gata sa obtii farmecul irezistibil al unei pisici? Sa incepem atunci! Purrrrrr...

1. Incepe prin a-ti ondula genele

2. Foloseste si un eyeliner. Iti poti mentine mana nemiscata si evita tremuratul daca iti sprijini cotul de o masa. Incepand din coltul interior al ochilui, traseaza o linie de-a lungul genelor superioare folosind Studio Lash Eyeliner! Incearca sa te apropii de gene cat poti de mult.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

3. Ingroasa linia pe masura ce te indepartezi de coltul interior...si opreste-te cand ajungi la capatul liniei genelor.

4. Sa adaugam si coditele! Ar trebui sa urmeze in continuarea liniei genelor inferioare. Acest tocuh iti va oferi aspectul alungit al unui ochi de pisica. Incepi sa il conturezi din coltul exterior pana cand atinge liner-ul de deasupra genelor.

5. Verifica in oglinda ca liniile de la ambii ochi sa fie egale si lungeste-le sau ingroasa-le acolo unde este nevoie.

6. Acum da volum genelor cu Miss Sporty The Miaoww Look Mascara si fa din noii tai ochi de felina cea mai buna arma a ta!

Vrei sa intensifici look-ul dramatic pentru seara? Nu e nevoie sa indepartezi machiajul si sa incepi din nou...doar ingroasa si lungeste coditele pentru mai multa pisiceala! Suplu si fermecator...precum o superba pisica neagra.
Nou de la Miss Sporty: Mascara pentru ochi ca de pisica - Studio Lash The Miaoww Look!
*Testat clinic in comparatie cu gene fara mascara

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri