Din 3 martie, timp de o saptamana, Lidl este gazda produselor ce iti dezvaluie gusturile si aromele savuroase ale bucatariei italiene.

Comunicat de presa

Fie ca preferi pizza, pastele sau diversele specialitati de branzeturi si mezeluri, vei gasi in magazinele Lidl o selectie variata de produse ce-ti va oferi o experienta culinara de neuitat.

Italia este, fara doar si poate, un Rai al gurmanzilor, datorita mancarurilor sale specifice, care aduc impreuna aroma deosebita a condimentelor, savoarea inegalabila a sosurilor si seducatorul gust al celebrelor paste sau retete de pizza. Lidl a reunit sub brandul „Italiamo” o varietate de produse traditionale italienesti, carora li se alatura si produse noi, pentru a veni in intampinarea preferintelor clientilor.

In Saptamana Italiana, la Lidl vei descoperi cat de simplu este sa prepari pastele care sa aduca o farama din sofisticata Italie chiar la tine acasa. Opteaza pentru clasicele paste, pe care le vei gasi intr-un sortiment variat la Lidl: farfalle (5,99 lei), cannelloni (4,49 lei), trottole (4,99 lei), spaghettoni (3,99 lei), ravioli (9,99 lei) sau tagliolini (4,99 lei). Adauga acestora un sos cu migdale si ricotta (7,99 lei) sau unul dintre delicioasele sosuri clasice (7,99 lei) alla Siciliana, alla Toscana sau alla Calabrese, ingredientul perfect pentru o portie delicioasa de paste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Leagăn pentru toată copilăria Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Daca pasiunea ta culinara este pizza, la Lidl poti savura pizza alla Parmigiana (11,99 lei) sau pizza Quattro Formagi (11,99 lei). Iti va fi pe plac si focaccia cu ulei de masline (12,99 lei), pe care o poti servi ca o alternativa eleganta pentru paine sau ca aperitiv, alaturi de preparatele tale preferate.

Gaseste esenta sofisticata a Italiei si in specialitati precum mortadella Bologna (6,99 lei), cascaval scamorza (9,99 lei), branza Pecorino (6,99 lei), branza Tomino din Piemont (8,99 lei) sau mozzarella de bivolita (14,99 lei).

Pentru completarea unei cine de neuitat, opteaza pentru un vin italienesc precum vinul alb Gavi (14,99 lei), vinul spumant Lambrusco dell’Emilia (11,99 lei) sau Ciro Classico Superiore (14,99 lei), un vin de tip Riserva, invechit trei ani. Poti incerca si vin spumant Prosecco (26,99 lei) sau Grappa Prosecco (29,99 lei) pentru a experimenta aroma desavarsita a Italiei.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

O masa perfecta se incheie cu un desert ales cu grija, iar in Saptamana Italiana, vei descoperi la Lidl o multime de tentatii dulci. Magazinele Lidl te asteapta cu pricomigdale (11,99 lei), tiramisu (6,99 lei), desertul Panna Cotta cu caramel (6,99 lei), tartufo (7,99 lei), dar si multe altele.

Bucura-te de produsele din oferta Lidl in Saptamana Italiana si descopera cat de simplu si accesibil este sa savurezi mancaruri ca in „bella Italia”!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri