(P) TASSIMO introduce Carte Noire in Romania

12:03, 6 Martie 2014 publicat în Noutati

TASSIMO, aparatul inteligent de cafea, a prezentat Carte Noire, cea mai iubita cafea premium din Franta, in cadrul unui eveniment dedicat pasionatilor de cultura si gastronomie frantuzeasca.

Comunicat de presa

TASSIMO, aparatul inteligent de cafea, a prezentat Carte Noire, cea mai iubita cafea premium din Franta, in cadrul unui eveniment dedicat pasionatilor de cultura si gastronomie frantuzeasca. Carte Noire va completa gama de bauturi disponibile pentru aparatul TASSIMO ce cuprinde, in acest moment, branduri recunoscute la nivel international, precum Jacobs, Milka si Twinings.

Carte Noire a fost creata in Franta, in 1978 si a revolutionat piata cafelei din aceasta tara, remarcandu-se prin aroma unica si intensa, gustul catifelat. Aceasta a devenit rapid marca de cafea numarul 1 in Franta. Carte Noire se adreseaza adevaratilor cunoscatori de cafea, intruchipand perfectiunea in ceea ce privette calitatea cafelei.

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...

In Romania, cele doua sortimente lansate sub marca Carte Noire sunt: Café Long Délicat si Carte Noire Café Long Intense. Acestea sunt disponibile sub forma de T-discuri pentru aparatul TASSIMO.

“Dedicata celor care apreciaza o cafea premium, Carte Noire completeaza in acest moment portofoliul de bauturi oferite de TASSIMO, aparatul inteligent de cafea. Speram ca, astfel, TASSIMO vine cu o propunere mai atractiva pentru consumatorii de cafea din Romania” a declarat Theodor Filos, Brand Manager TASSIMO in cadrul Mondelez Romania.

TASSIMO, aparatul inteligent de cafea, ce ofera o experienta unica fiecarui consumator, se diferentiaza prin tehnologia INTELLIBREW cu care este dotat. Datorita tehnologiei inovatoare de citire a codurilor de bare inscrise pe capacul fiecarui T DISC de cafea, ceai sau ciocolata calda vom obtine de fiecare data o bautura perfect preparata, consumatorul nefiind nevoit sa calculeze cantitatea de apa, de cafea, timpul sau temperatura de preparare pentru fiecare bautura.

Citeste si:
Starbucks deschide o nouă cafenea în Brașov
Starbucks deschide o nouă...

Tassimo este o combinatie intre cea mai noua tehnologie Bosch si cea mai inalta calitate a cafelei Jacobs Krönung, gustul fin al ciocolatei Milka si aroma de fructe specifica ceaiului Twinings. Toate acestea au constituit un avantaj competitiv ce i-au adus pozitia de lider de piata la numai 2 ani de la lansare, precum si o crestere semnificativa a cotei de piata in volum (aparate) de aproape 11 pp in 2013 fata de anul anterior.

TASSIMO isi doreste sa ofere consumatorilor libertatea de a alege dintr-o gama variata de produse bautura pe care si-o doresc. In acest moment, gama de bauturi disponibile pentru aparatul TASSIMO cuprinde sortimente de cafea Jacobs, ciocolata calda Milka si ceai Twinings. Incepand cu luna martie a acestui an, portofoliul de produse este completat de cele doua sortimente Carte Noire, dedicate iubitorilor de cafea premium.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri