11 Mai 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Indiferent de vremuri, inca din cele mai vechi timpuri femeile au constientizat puterea frumusetii fizice si au incercat sa o exploateze si sa sporeasca eficienta produselor de ingrijire prin ingrediente naturale.

Lapte demachiant NIVEA VISAGE pure & natural – curata rapid tenul de impuritati si orice urma de machiaj. Si in compozitia acestui produs de ingrijire, ca, de altfel, in toata gama pure & natural, se regaseste uleiul de argan, de data aceasta combinat cu un alt ingredient BIO, aloe vera. Gelul de aloe vera confera senzatia de calmare a epidermei, lasand pielea hidratata, catifelata si conferindu-i o luminozitate aparte. In plus, aloe vera are acelasi pH cu pielea, este bogata in vitamine, saruri minerale, aminoacizi si enzime si ajuta la cicatrizare si vindecare.

Lotiune de corp NIVEA pure & natural – pastreaza echilibrul natural al pielii, oferindu-i o hidratare de durata, conferita de uleiul de argan in combinatie cu cel de jojoba. Uleiul de jojoba este o ceara lichida si este renumit pentru capacitatea sa de a proteja si conferi catifelare pielii, in timp ce hidrateaza, fiind bogat in minerale si nutrienti revitalizanti. Lotiunea de corp pure & natural se absoarbe rapid si lasa pielea fina si catifelata pe durata intregii zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Deodorant NIVEA pure & natural action – asigura un grad ridicat de protectie intreaga zi, indiferent de cat de calduroasa este vara, datorita Bio-Florinei. Transpiratia este inodora, devenind urat mirositoare in contact cu bacteriile. Bio-Florina este un puternic ingredient activ, cu proprietati antibacteriene, care previn mirosul neplacut al transpiratiei. Parfumul deodorantelor dezvaluie note delicate de iasomie.

NOU! Balsam de buze NIVEA pure & natural Milk & Honey – pe baza de miere bogata in antioxidanti care hidrateaza si vindeca buzele descuamate si lapte. Laptele, un clasic elixir al frumusetii, este bogat in vitamine si aminoacizi, iar proteinele continute redau buzelor textura fina, radiind de sanatate. Poate fi folosit oricand apare senzatia de piele care tine sau de fiecare data cand apare nevoia de extra-hidratare ori de un pic de stralucire cu aspect foarte natural.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Crema de maini NIVEA pure & natural hidrateaza puternic pielea mainilor, datorita uleiului de argan. Acesta reface si pastreaza filmul hidrolipidic al pielii constant agresate.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri