Duminica, 25 martie 2012, are loc workshopul de Tehnici de Eliberare Emotionala, o metoda ce se poate aplica in rezolvarea problemelor de ordin fizic si emotional. Participa si tu!

Ca tehnica de realizare, terapia consta in stimularea cu ajutorul degetelor a catorva puncte aflate pe unele meridiane energetice ale corpului, timp in care se face o referire verbala la problema asupra careia se lucreaza.

La baza metodei sta urmatoarea afirmatie: “Cauza tuturor emotiilor negative este un blocaj in sistemul energetic al corpului.”

Si deoarece durerile fizice si bolile sunt in mod evident legate de emotiile noastre negative, urmatoarea afirmatie a fost de asemenea demonstrata: “Emotiile negative nerezolvate contribuie in mod semnificativ la aparitia si mentinerea durerilor fizice si a bolilor.”

Nu este nevoie de pregatire in medicina, psihologie sau alte terapii pentru a invata aceasta metoda.

Workshopul cuprinde: o parte de teorie, o parte de demonstratie si o parte de practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

EFT se poate combina foarte eficient cu alte metode (Reiki, Radiestezie, Inforenergetica etc).

In cazul specialistilor, rata de succes este de aproximativ 90-95%. Insa ceea ce face metoda foarte valoroasa este faptul ca imbunatatiri semnificative ale problemelor emotionale, durerilor si bolilor fizice au fost observate in proportie de aproximativ 50% si in cazul nespecialistilor.

Desi in cazurile grave se recomanda interventia unui specialist, oricine poate incerca fara nici un risc aceasta metoda. Este nevoie de dorinta de a invata, de putina atentie si de un oarecare timp pentru a o aplica… insa rezultatele pot fi spectaculoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri