Cum poti sarbatori mai intelept frumusetea daca nu profitand de reduceri la produse de cea mai buna calitate? Mai e o saptamana in care te poti bucura de discounturi senzationale cuprinse intre 20 si 75 % la produse cosmetice, dermatocosmetice, cosmetotextile si vitamine, in toate farmaciile Centofarm.

Comunicat de presa

Primavara, tenul tau are nevoie de mai multa vitalitate! Noi iti oferim disounturi imbatabile la produse din gamele Caudalie, Bioderma, Euceri, Vichy, la Roche Posay, Avene etc. Vrei sa slabesti inteligent?

Profita de reducerile oferite de Lytess. Te simti lipsita de vitalitate sau ai senzatia ca te concentrezi mai greu in aceasta perioada?

La oricare dintre produsele selectate din gama Eurovita MultiVital A-Z 42 ROM, Eurovita Osteo Vitactiv Forte, Eurovita Ginkgo Mental, Eurovita MemoExtend, Eurovita Concentrat de Omega3 primesti un alt produs cadou. Afla mai multe detalii in randurile de mai jos. Te asteptam in farmacii!

  •  La orice produs din gama CAUDALIE VINOSOURCE sau VINOPURE cumparat primesti cadou apa demachianta 50 ml sau Lapte demachiant 50 ml.
  • Cumpara LYTESS si beneficiezi de o reducere de 60% la produse selectionate.
  • Pentru achizitia oricarui produs din gama Pharmaceris, se ofera 30% reducere la 1 fond de ten, pe acelasi bon.
  • Cumpara BIODERMA - SEBIUM H2O LOTIUNE de 250 ML si primești inca un produs cadou.
  • La produsele selectionate din gama Eucerin beneficiezi de 30 % reducere.
  •  40 % reducere la produsele selectate de ingrijire si infrumusetare Vichy & La Roche Posay.
  •  La oricare dintre cele 2 seturi VICHY - DERCOS AMINEXIL PRO femei sau barbati (18 fiole+ 9 cadou) primesti un produs cadou.
  • La oricare dintre trusele: VICHY - Trusa 2012 Liftactiv DS Crema de Zi PNM + Crema Ochi & VICHY- Trusa 2012 Liftactiv DS Crema de Zi PS+Crema Ochi & Vichy - Trusa 2012 Neovadio Gf PNM +Crema Ochi & Vichy - Trusa 2012 Neovadio Gf PSS + Crema Ochi primesti o reducere de 75 %.
  • LA ROCHE - EFFACLAR DUO X 40ML + Gel X 125ML – produs cadou
  • Beneficiezi de reducere de 20 % la urmatoarele produse: gama AVENE (produse selectate), DUCRAY - KELUAL DS CREMA de 40 ML sau 100 ml, ELANCYL - Crema antigergeturi maternitate de 150 ML sau 400 ml, MASCARA VOLUME GLAMOUR MAX DEFINITION.
  • La oricare dintre produsele selectate din gama Eurovita MultiVital A-Z 42 ROM, Eurovita Osteo Vitactiv Forte, Eurovita Ginkgo Mental, Eurovita MemoExtend, Eurovita Concentrat de Omega3 primesti un alt produs cadou.

Mai multe detalii despre campaniile si promotiile active in luna martie poti gasi in farmaciile noastre, pe www.centrofarm.ro, pagina de Facebook a Centrofarm sau in revista Benessere.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri