Romania si Turcia vor sarbatori impreuna prietenia celor doua popoare prin spectacolul GALA CULTURALA ROMANO – TURCA care va avea loc marti, 27 martie, a.c. in Bucuresti, in incinta Salii Palatului.

Comunicat de presa

Romania si Turcia vor sarbatori impreuna prietenia celor doua popoare prin spectacolul GALA CULTURALA ROMANO – TURCA care va avea loc marti, 27 martie, a.c. in Bucuresti, in incinta Salii Palatului.


Evenimentul, organizat de Lumina Institutii de Invatamant va debuta la ora 18:00 cu o expozitie de obiecte realizate manual si piese de port popular. Pe parcursul expozitiei, desfasurata pe ritmuri muzicale balcanice, vor putea fi degustate mancaruri traditionale romanesti si turcesti.

Expozitia care marcheaza inceputul Galei Romano – Turca va fi urmata la ora 20:00 de un spectacol ce va aduce pe aceeasi scena talente din cele doua tari prietene, Romania si Turcia. Din cadrul show-ului nu vor lipsi: cantece populare romanesti si turcesti, momente inedite de stand-up show, interpretari ale unor melodii apartinand unor artisti celebri ai celor doua tari, momente poetice si nu in ultimul rand dansuri populare renumite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

GALA CULTURALA ROMANO-TURCA incearca sa contribuie la dezvoltarea prieteniei Romaniei si Turciei. Comunitatea turca din Romania este o minoritate recunoscuta oficial, iar colaborarea dintre cele doua etnii se bazeaza pe respectul fata de culturi diferite, toleranta fata de diversitate si colaborarea pe diverse planuri: cultural, stiintific, de afaceri si educational.

Spectacolul va fi prezentat de Andreea Marin Banica si un cunoscut prezentator turc, Ilker Gültekin.

Evenimentul este organizat de LUMINA INSTITUTII DE INVATAMANT cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerului Culturii si Patrimoniului National.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri