Kraft Foods lanseaza pe piata din Romania un nou sortiment premium de biscuiti - Milka ChocoLila Stix.

Kraft Foods lanseaza pe piata din Romania un nou sortiment premium de biscuiti - Milka ChocoLila Stix.

Milka ChocoLila Stix imbina gustul delicios al biscuitilor crocanti cu cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi. Noul sortiment din gama de biscuiti Milka este destinat atat pauzelor personale de rasfat, cat si pauzelor dulci impartasite cu cei dragi.

Introducerea acestui nou sortiment de biscuiti Milka ChocoLila Stix vine sa consolideze imaginea premium a marcii, completand perfect gama unica de produse sofisticate si delicioase intr-o categorie inca dominata de oferte de baza”, declara Svetlana Macrinici, Brand Coordonator Biscuiti.

Milka, “cea mai fina tentatie din Alpi”, este cea mai puternica marca de ciocolata din Europa, usor de recunoscut prin ambalajul mov si simbolul vacutei. In Romania, Milka este un simbol al calitatii pentru peste o treime dintre consumatorii de ciocolata. Conform studiilor GfK, peste 90% dintre romani cunosc aceasta marca, iar aproape 40% dintre consumatori considera ca Milka este cea mai fina ciocolata.

De la simboluri globale la favorite locale, marcile noastre sunt usor de recunoscut pentru oamenii din intreaga lume. Milka este marca de ciocolata numarul 1 in Romania, un loc fruntas castigat in mintea si inima consumatorilor romani de-a lungul timpului. Inspiratia noastra vine de la consumatori, le ascultam dorintele, invatam si inovam pentru a crea produse ce se potrivesc stilului lor de viata”, declara Svetlana Macrinici.

Milka ChocoLila Stix este lansat in premiera atat in Romania, cat si in Bulgaria. Fiecare cutie de 144 g contine 27 de stixuri de biscuit crocant invelit in cea mai fina ciocolata cu lapte Milka (45%). Datorita tavitei de plastic in care se gasesc, stixurile Milka ChocoLila pot fi consumate cu usurinta oriunde si in orice moment al zilei.

Lansarea produsului este sustinuta de o campania de panotaj neconventional si de comunicare dedicata in magazine, axata in special pe degustari de biscuiti Milka ChocoLila Stix, in principalele puncte de vanzare.

Milka Biscuits au fost lansati in Romania in aprilie 2010, devenind in scurt timp de la lansare marca preferata de biscuiti sofisticati de catre consumatorii romani.

Portofoliul de biscuiti Milka contine Milka ChocoMinis (37.5g, 150g), Milka ChocoBiscuit (150g), Milka ChocoCookie (168g), precum si gama Milka ChocoJaffa: Raspberry Jelly, Orange Jelly, Chocolate Mousse si Toffee Mousse.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri