12:02, 16 Februarie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie, Omega 3 + Vitamina A+D+E+C pentru copii, de la Doppelherz este un supliment care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nici unui copil.

Presiunea tot mai mare care se pune asupra copiilor, mai ales in timpul scolii, face ca multi micuti sa sufere, la randul lor, de stres.


Studiile stiintifice arata beneficiile suplimentarii alimentatiei copiilor cu acizi grasi naturali, nesaturati asupra capacitatii de concentrare, invatare si memorare. Omega 3 – DHA este un component important al creierului, care detine functii majore ale metabolismului, fiind responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase, nefiind produs de organism, trebuie aportat prin alimentatie.

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...

La randul lui, complexul de vitamine A,D,E si C au rol esential in perioada de crestere, prin fixarea calciului in oase si intarirea sistemului imunitar in sezonul rece.

Capsulele masticabile au gust placut de lamaie, administrarea lor fiind astfel, mult mai usoara. Ele se gasesc in farmacii la pretul recomandat de 39 ron.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Comunicat de presa


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri