Zumba Fitness este un program ce combina miscarile de aerobic cu miscarile inspirate din dansurile latino, fiind o adevarata revolutie impotriva kilogramelor in plus. Exercitiile de Zumba solicita toate categoriile de muschi, tonifiind intregul organism.

Comunicat de presa

Sambata, 3 martie, incepand cu orele 12.30, are loc cel mai HOT eveniment al inceputului de an, ZUMBA MARTISOR, in sala de gimnastica din incinta Complexului Sportiv Lia Manoliu.

Dupa un real succes al masterclass-urilor organizate in anii precedenti in Romania, Pedro Camacho se intoarce alaturi de Martin Mitchel pentru a va impartasi din experientele acumulate in cadrul turneului sau din America. Astfel ca, totii iubitorii de sport sunt asteptati de catre cei doi instructori cu un program special si o atmosfera incendiara la ZUMBA MARTISOR, in data de 3 martie 2012. Pedro si Martin sunt din Republica Dominicana si sunt unii dintre cei mai apreciati instructori de Zumba Fitness din Europa si SUA, recunoscuti pentru talentul lor si pentru spectacolul pe care il fac la orele lor de fitness.

In cadrul evenimentului va fi lansat cel mai nou program de Zumba, ZUMBA SENTAO, un program antrenant, dinamic si eficient. Folosind un scaun pentru sprijin si balans, Zumba Sentao utilizeaza miscari unice, iar coregrafia este menita sa imbunatateasca activitatea cardio-vasculara, forta musculara, sa creasca rezistenta si bineinteles sa reduca kilogramele in plus. Acest program revolutionar solicita atat corpul cat si mintea, oferind in acelasi timp energia pentru care programele de Zumba sunt recunoscute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Zumba Fitness este un program ce combina miscarile de aerobic cu miscarile inspirate din dansurile latino, fiind o adevarata revolutie impotriva kilogramelor in plus. Exercitiile de Zumba solicita toate categoriile de muschi, tonifiind intregul organism.

Care sunt motivele principale pentru care renuntati la exercitii?

Raspunsurile ar putea fi: lipsa de timp sau plictiseala. Zumba este un program ce rezolva ambele probleme, cu un antrenament al intregului organism si o sesiune de distractie. Muzica este plina de viata, iar starea generala intr-o clasa de Zumba este cea de optimism. Cei care frecventeaza orele de Zumba spun ca acest program este mai bun decat terapia de eliminare a stresului. Nu numai ca miscarile elibereaza endorfinele ce ne schimba starea de spirit, dar ne face sa lasam grijile deoparte si sa ne pierdem in muzica si miscari. O ora petrecuta intr-o clasa de Zumba poate elimina pana la 800 de calorii.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu!

In cadrul evenimentului va veti putea bucura de haine si accesorii de sport zumba, de la Zumba Shop Romania.

Partenerii evenimentului sunt: Rexona (facebook.com/rexona.women.ro) - deodorantul nr. 1 in lume* ce ofera protectie imbatabila impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute (*Nielsen, 2010) si Beauty Sense (www.salonacasa.ro) – salon de infrumusetare la domiciliul clientei.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la pretul de 50 RON, pana la data de 25 februarie 2012, urmand ca dupa aceasta data pretul pentru 1 bilet sa fie de 75 RON.

Pentru detalii si bilete: 0741.267.420
 

Foto fr si main: By Val Thoermer /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri