Primavara lui 2012 se anunta a fi un sezon plin de culoare si stralucire. Fie ca vorbim de rosu coral, frumoasa coada de cal frantuzeasca, umbrele ochilor sau tonuri de culoare plasate oriunde, toate se regasesc in colectiile designerilor si make-up artistilor.

Chiar inainte sa apara primul ghiocel, poti experimenta tendintele primaverii de Sf. Valentin. Conform legendei, Sf. Valentin daruia flori indragostitilor din gradina lui, astfel ca in zilele noastre el este considerat patronul protector al indragostitilor.

Pe 14 februarie, ziua in care se celebreaza Valentine’s Day la americani si de cativa ani, chiar si in Romania, este o ocazie foarte buna sa-ti surprinzi partenerul cu un look stralucitor. Specialistii Beauty Sense vin chiar la tine acasa pentru a-ti da cele mai bune sfaturi in machiaj.

Iata cateva idei pentru care poti opta de Valentine’s Day, oferite de Beauty Sense:

  • Folosind un fard alb mat pentru ochi, aplicat de la pleoape pana la arcada si un rimel negru pentru gene puteti crea o stralucire aparte a chipului; in plus, pe obraz puteti opta pentru un fard de culoarea caisei, in mijlocul caruia aplicati un praf de roz pentru a crea o stralucire de lumanare aprinsa. Ca finisaj final, luciul de buze cu particule aurii va crea o stralucire orbitoare.
  • Rosul se reinventeaza in acest sezon, dovedind ca exista multe modalitati de a purta aceasta culoare. Specialistii salonului de infrumusetare Beauty Sense, au realizat o schimbare de look, in care au folosit nuante de rosu pentru buze si un fard de pleoape maroniu spre negru pentru contrast. Puteti purta acest machiaj daca ii pregatiti o cina romantica partenerului, chiar la voi acasa. (figura 1)
  • Nu exista inlocuitor pentru esentialul dermatograf negru, dar daca adaugati o linie aurie de la un capat la altul al pleoapei veti da o alta perspectiva asupra machiajului. Puteti combina cu un ruj coral sau de culoarea portocalei si cu un fard de obraz de culoarea caisei, creand astfel un look fresh, primavaratic.

Specialistii Beauty Sense iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi in ce priveste realizarea unui machiaj profesionist. Beauty Sense este un salon de infrumusetare exclusiv la domiciliul clientei si ofera servicii profesionale de infrumusetare, precum: coafura, epilat, machiaj, manichiura si pedichiura. Programarile se pot face pe site www.salonacasa.ro sau prin telefon, sunand la 021.311.78.71 sau 0761.615.192.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri