Pentru a arata bine in pantofii perfecti suferim, ne punem plasturi, ne bandajam bataturile, practic suportam toate chinurile din lume.

Ironic sau nu, prezentarea era organizata chiar de Naomi Campbell. Agyness s-a dezechilibrat si a reusit sa intreaca chiar si modelul de culoare, cazand de doua ori consecutiv. Eliberata de chinul pantofilor incomozi, britanica s-a intors desculta in culise.

Sarah Jessica Parker

Carrie Bradshaw din Sex and the City este un model de fashion pentru multe femei. Tot ea este cea care a facut celebri pantofii Manolo Blahnik ce costa peste 40.000 de euro, pornind astfel o isterie in ceea ce priveste pasiunea pentru incaltaminte.

Dincolo de toate, persoana reala din spatele personajului Carrie a declarat: Sa porti Manolo Blahnik e greu, nu se intampla peste noapte. Mi-am distrus picioarele complet, dar nu-mi pasa. Pana la urma, la ce-ti trebuie picioarele?

Lady Gaga

Controversata cantareata, deja faimoasa pentru aparitiile ei spectaculoase a facut celebri pantofii lui Alexander McQueen pe care totusi modele ca Abbey Lee Kershaw, Sasha Piuvovarova sau Natasha au decis sa nu ii poarte pe catwalk la prezentarea designerului de teama de a nu se impiedica.

Foto interior: Anja Disseldorp


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri