Rochiile din dantela sunt vedetele acestui sezon. Si ne bucuram tare, fiindca rochiile din dantela exprima feminitate si stil mai bine decat orice alt obiect vestimentar. Rochiile din dantela pot aminti de timpuri trecute sau pot exprima contemporaneitatea dar cel mai important, pot sa exprime identitatea noastra si felul nostru de a fi, prin modelele lor variate.

Rochie maxi cu dantela de la Fifty Plus/ Colectia Primavara/ Vara 2011

O astfel de rochie se potriveste oricarei varste si o puteti purta intr-o zi de vara, o zi in care vreti sa va simtiti libera si foarte comoda. Mai mult decat atat, rochiile maxi sunt nemuritoare si mereu magice. Aceasta rochie khaki primeste mai mult farmec datorita insertiilor sale dantelate.

Rochie maroniu deschis din dantela, La Redoute

Si rochia de mai sus poate fi purtata in momente variate fiind foarte potrivita unei tinute de zi.

  • Rochii din dantela pentru seara

Ce este minunat in legatura cu rochiile din dantela pentru seara, este faptul ca purtand o astfel de vestimentatie, accesorizata cum trebuie, desigur, nu ai cum da gres. Oricine imbraca o rochie din dantela se va simti minunat, in mod garantat.

Rochie de seara din dantela/ Sursa: www.littlewoodsireland.ie

Rochie cu broderie si transparente de la Simply Be

Rochie din dantela Creamy

  • Rochii din dantela Vintage:

Aceste rochii din dantela sunt potrivite atunci cand vreti sa impresionati pe ceilalti cu un stil unic, iesit din comun si totusi foarte feminin. Si cum dantela nu este un element nou, ci unul care a facut parte din imaginatia vestimentara a oamenilor vreme indelungata, nu este greu sa o gasim mereu, ca element esential, in moda vintage.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri