12 Noiembrie 2018 publicat în Moda 4 share-uri

That 70 Show. Așa mă gândesc la unele dintre imprimeurile vedetă ale acestui sezon. Și pentru că vorbim despre moda șaptezecistă și despre un sezon dominat de feminitate lu sofisticare, am adus în prim-plan modele de tunici cu motive imprimate interesante.

Acest sezon s-a construit ca unul eclectic, amestecat, caleidoscopic, în care mixurile și juxtapunerile de țesături sau imprimeuri au fost pioni principali. Și influența retro a fost importantă în alegerile designerilor, care, adesea, s-au întors în trecut pentru a reinterpreta și reinventa piesele stilistice ale perioadei.

Pe lista favoritelor creatorilor de modă se situează și modelele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70. Ce înseamnă asta? Ce croieli de se purtau? Ce motive alegeau atunci creatorii de modă? Care erau conceptele sau manifestul sub care se construia stilul perioadei?

Te invit să descoperi modele de tunici cu imprimeuri Boho, nomad, romantice, feminine, etnice, abstracte ce erau atunci la modă. Și care sub bagheta creativă a designerilor s-au reinventat acum, anul acesta. Descoperă cele mai șic tunici cu motive imprimate interesante și cum să le porți!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Modelele de tunici cu motive imprimate interesante, Boho, florale, etnice și geometrice

Anii 70 au fost marcați de un amestec de motive, culori, croieli și texturi. Totul sub auspiciile globalizării, de altfel. Make Love, Not War construia astfel o decadă marcată de dorința de unitate, de eliminarea barierelor, limitele geografice sau culturale. Se întâmpla prima globalizare atât de mediatizată încât a creat cu adevărat oi nouă direcție culturală, deci li vestimentară.

Tot în acea perioadă se purtau mult tunicile, ca rezultat tocmai al acestei globalizări. Piesele specifice altor zone geografice, imprimeurile specifice altor popoare sau costume naționale, au început să fie purtate peste tot, pe tot mapamondul. Iar genul de tunici cu motive imprimate interesante ca acestea de azi erau adesea etalate.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Vezi mai multe modele de tunici boho

Alături de blugi evazați, saboți din lemn, accesorii masive, etnice, modelele de tunici cu imprimeuri Boho, etnice, romantice, florale sau geometrice erau în alegerile vestimentare ale tuturor. Așa că le-am readus în centrul atenției și acum. Descoperă cele mai tari modele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70.

Cele mai interesante modele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70: fii atentă și la textura lor!

Se poartă multe modele de tunici cu motive imprimate interesante. Ce înseamnă mai exact ”interesante”, în contextul actual, inspirându-se din anii 70? Se poartă multe tunici cu imprimeuri Boho, nomad sau Gipsy. Fapt manifestat și în amestecul de materiale și texturi, adesea purtate în layere.

Vezi mai multe modele de tunici aici

Se poartă și acum, ca și atunci, tunici cu imprimeuri Boho dar ce înseamnă mai exact boem? Ei bine, înseamnă tocmai amestecul acesta Hippie de stiluri, pattern-uri, texturi și croieli. Motivele etnice (vezi ia românească, motivele est-europene, caftanul oriental, chimonoul asiatic, poncho-urile sud-americane, costumația tribală africană) sunt de asemenea importante în moda anilor 70.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Multe tunici cu motive imprimate interesante reunesc toate aceste elemente: romantice, etnice, geometrice, florale și abstracte. Dar cum să porți tunici cu imprimeuri ca în anii 70, acum, în prezent, pentru a avea un outfit cool? Vezi mai jos!

Asortează tunici cu imprimeuri Boho cu blugi evazați, coliere și cercei mari și cojocele cu piele și blană

Ca și atunci, și acum moda a combinat tunici cu motive imprimate interesante cu alte piese specifice perioadei. E altfel, chiar și stilul de purtare, în layering, în straturi, provine tot de atunci, din moda Hippie, nomadă. Modelele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70 se poartă acum atât elegant, cât și casual, dar eminamente sofisticat, eclectic, fabulos, exploziv, de-a dreptul!

Vezi mai multe bluze și tunici cu imprimeu floral colorat

Asortează tunici cu imprimeuri Boho, romantice, florale, geometrice sau etnice cu tricotaje pufoase, layere de paltoane din stofe, cu motive picior-de-cocoș, șaluri mari, tip ”pătură”! Poartă tunici cu motive imprimate interesante și alături de fuste midi, feminine, plisate sau din stofe fluide, cu cizme lungi, cu ghete, cu bocanci sau cu sandale, șosete și ciorapi colorați, groși.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Poartă-le și cu blugi evazați, ghete cu platformă și toc înalt, gros, pălării cu boruri ample, cercei masivi, coliere Boho, purtate și ele în straturi.

Ai atâta libertate la asortarea modelelor de tunici cu motive imprimate interesante! Fie mai elegant, surprinzător, contrastant, fie casual, urban, alături de blugi, bluzele de acest gen, cu pattern ce iese în evidență sunt o variantă versatilă, feminină, confortabilă.

Autor: Iulia Claudia Dumitru / Kudika Shopping

Sursa foto front page  – Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri