12:11, 12 Noiembrie 2018 publicat în Moda 4 share-uri

That 70 Show. A╚Öa m─â g├óndesc la unele dintre imprimeurile vedet─â ale acestui sezon. ╚śi pentru c─â vorbim despre moda ╚Öaptezecist─â ╚Öi despre un sezon dominat de feminitate lu sofisticare, am adus ├«n prim-plan modele de tunici cu motive imprimate interesante.

Acest sezon s-a construit ca unul eclectic, amestecat, caleidoscopic, în care mixurile ╚Öi juxtapunerile de ╚Ťes─âturi sau imprimeuri au fost pioni principali. ╚śi influen╚Ťa retro a fost important─â în alegerile designerilor, care, adesea, s-au întors în trecut pentru a reinterpreta ╚Öi reinventa piesele stilistice ale perioadei.

Pe lista favoritelor creatorilor de mod─â se situeaz─â ╚Öi modelele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70. Ce înseamn─â asta? Ce croieli de se purtau? Ce motive alegeau atunci creatorii de mod─â? Care erau conceptele sau manifestul sub care se construia stilul perioadei?

Citeste si:
Rochia-tunic─â cu imprimeu floral colorat
Rochia-tunic─â cu imprimeu...

Te invit s─â descoperi modele de tunici cu imprimeuri Boho, nomad, romantice, feminine, etnice, abstracte ce erau atunci la mod─â. ╚śi care sub bagheta creativ─â a designerilor s-au reinventat acum, anul acesta. Descoper─â cele mai ╚Öic tunici cu motive imprimate interesante ╚Öi cum s─â le por╚Ťi!

Modelele de tunici cu motive imprimate interesante, Boho, florale, etnice și geometrice

Anii 70 au fost marca╚Ťi de un amestec de motive, culori, croieli ╚Öi texturi. Totul sub auspiciile globaliz─ârii, de altfel. Make Love, Not War construia astfel o decad─â marcat─â de dorin╚Ťa de unitate, de eliminarea barierelor, limitele geografice sau culturale. Se întâmpla prima globalizare atât de mediatizat─â încât a creat cu adev─ârat oi nou─â direc╚Ťie cultural─â, deci li vestimentar─â.

Tot în acea perioad─â se purtau mult tunicile, ca rezultat tocmai al acestei globaliz─âri. Piesele specifice altor zone geografice, imprimeurile specifice altor popoare sau costume na╚Ťionale, au început s─â fie purtate peste tot, pe tot mapamondul. Iar genul de tunici cu motive imprimate interesante ca acestea de azi erau adesea etalate.

Vezi mai multe modele de tunici boho

Al─âturi de blugi evaza╚Ťi, sabo╚Ťi din lemn, accesorii masive, etnice, modelele de tunici cu imprimeuri Boho, etnice, romantice, florale sau geometrice erau în alegerile vestimentare ale tuturor. A╚Öa c─â le-am readus în centrul aten╚Ťiei ╚Öi acum. Descoper─â cele mai tari modele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70.

Cele mai interesante modele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70: fii atent─â ╚Öi la textura lor!

Se poart─â multe modele de tunici cu motive imprimate interesante. Ce înseamn─â mai exact ÔÇŁinteresanteÔÇŁ, în contextul actual, inspirându-se din anii 70? Se poart─â multe tunici cu imprimeuri Boho, nomad sau Gipsy. Fapt manifestat ╚Öi în amestecul de materiale ╚Öi texturi, adesea purtate în layere.

Vezi mai multe modele de tunici aici

Se poart─â ╚Öi acum, ca ╚Öi atunci, tunici cu imprimeuri Boho dar ce înseamn─â mai exact boem? Ei bine, înseamn─â tocmai amestecul acesta Hippie de stiluri, pattern-uri, texturi ╚Öi croieli. Motivele etnice (vezi ia româneasc─â, motivele est-europene, caftanul oriental, chimonoul asiatic, poncho-urile sud-americane, costuma╚Ťia tribal─â african─â) sunt de asemenea importante în moda anilor 70.

Multe tunici cu motive imprimate interesante reunesc toate aceste elemente: romantice, etnice, geometrice, florale ╚Öi abstracte. Dar cum s─â por╚Ťi tunici cu imprimeuri ca în anii 70, acum, în prezent, pentru a avea un outfit cool? Vezi mai jos!

Asorteaz─â tunici cu imprimeuri Boho cu blugi evaza╚Ťi, coliere ╚Öi cercei mari ╚Öi cojocele cu piele ╚Öi blan─â

Ca ╚Öi atunci, ╚Öi acum moda a combinat tunici cu motive imprimate interesante cu alte piese specifice perioadei. E altfel, chiar ╚Öi stilul de purtare, în layering, în straturi, provine tot de atunci, din moda Hippie, nomad─â. Modelele de tunici cu imprimeuri ca în anii 70 se poart─â acum atât elegant, cât ╚Öi casual, dar eminamente sofisticat, eclectic, fabulos, exploziv, de-a dreptul!

Vezi mai multe bluze și tunici cu imprimeu floral colorat

Asorteaz─â tunici cu imprimeuri Boho, romantice, florale, geometrice sau etnice cu tricotaje pufoase, layere de paltoane din stofe, cu motive picior-de-coco╚Ö, ╚Öaluri mari, tip ÔÇŁp─âtur─âÔÇŁ! Poart─â tunici cu motive imprimate interesante ╚Öi al─âturi de fuste midi, feminine, plisate sau din stofe fluide, cu cizme lungi, cu ghete, cu bocanci sau cu sandale, ╚Öosete ╚Öi ciorapi colora╚Ťi, gro╚Öi.

Poart─â-le ╚Öi cu blugi evaza╚Ťi, ghete cu platform─â ╚Öi toc înalt, gros, p─âl─ârii cu boruri ample, cercei masivi, coliere Boho, purtate ╚Öi ele în straturi.

Ai atâta libertate la asortarea modelelor de tunici cu motive imprimate interesante! Fie mai elegant, surprinz─âtor, contrastant, fie casual, urban, al─âturi de blugi, bluzele de acest gen, cu pattern ce iese în eviden╚Ť─â sunt o variant─â versatil─â, feminin─â, confortabil─â.

Autor: Iulia Claudia Dumitru / Kudika Shopping

Sursa foto front page┬á ÔÇô Unsplash


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri