9 Noiembrie 2018 publicat în Moda 3 share-uri

Este vreodată prea devreme să vorbim despre cum te îmbraci la petrecerea de Revelion? Nu prea cred! Și, dacă ai decis ca de Anul Nou să petreci cu prietenii sau iubitul în club, să dansezi și să te simți bine, am pregătit ținuta de Revelion în club, din care să îți alegi ce preferi! Iată, deci, cum te îmbraci de Revelion în club!

Cum te îmbraci la petrecerea de Revelion dacă mergi într-un club? Cu siguranță, trebuie să ieși în evidență, căci va fi multă lume acolo! Cu siguranță ținuta de Revelion în club trebuie să fie, însă, și confortabilă.

Rochia trebuie să fie comodă, lejeră dar suficient de sexy, și, desigur, pantofii trebuie să fie ușor de purtat și de dansat toată noaptea!

Ținuta de Revelion în club, cel puțin cea pe care ți-o propun eu, îmbină perfect texturi de seară, strălucitoare, gata să te transforme într-o divă Ready to Party, cu confortul și elementele utile, funcționale.

Așadar, iată cum te îmbraci de Revelion, din cap până în picioare, de la piesa centrală (rochia) până la pantofi și accesorii! Descoperă mai jos, sugestii pentru ținuta de Revelion în club!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Ținuta de Revelion în club trebuie să fie fabuloasă dar și confortabilă! Descoperă cele mai sexy rochii de party pentru Revelion!

Astăzi îți propun rochia ca piesă centrală, dominantă, în jurul căreia să îți construiești ținuta de Revelion în club. O variantă la fel de șic și de sexy (poate mai confortabilă., fiind vorba de  mult dans) este și salopeta scurtă.

Despre ea, însă, poate vom vorbi într-un alt material. Dacă îți dorești o variantă mai feminină, mai sexy, am adunat câteva stiluri de rochii super-șic!

Vezi mai multe modele de rochii de seară scurte

Cum te îmbraci de Revelion în club? Am ales atât rochii babydoll, ce permit mișcările de dans, mai bine, cât și variante pe corp, mulate, care, deși te țin puțin din mișcări de cabaret, îți vor flata silueta și te vor aduce în prim-plan.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Poți miza pe detalii de croială ce ies în evidență: volane, decolteuri, decupaje, pliuri, culori ce captează privirile (culori neon, electrice, paiete colorate sau metalice), sau poți alege textura ca detaliu principal (voal, tulle, paiete, aplicații metalice, dantele).

Cum completezi ținuta de Revelion în club, cu ce accesorii? Vezi mai jos!

Contează și cum te îmbraci de Revelion dar și cum te încalți!

Da, bineînțeles, îți voi propune tocuri înalte de Revelion! Vorbim totuși despre noaptea dintre ani. Și pentru că vorbim despre variante prețioase, elegante, sofisticate, am ales modele de sandale. Consider că sandalele cu toc nu doar că ajută alura, fac silueta mai zveltă, mai înaltă, dar sunt și mai potrivite în acest context.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

În plus, linia aleasă de mine pentru sandalele de ținuta de Revelion în club este o linie elegantă, delicată, sofisticată, deloc vulgară, fapt ce ajută dacă vorbim despre rochii mini, decoltate sau paietate.

Vezi mai multe modele de sandale elegante cu toc pentru Revelion

Contează și cum te îmbraci de Revelion în club, dar și cum te încalți, mai ales pentru confortul tău. Dacă, de exemplu, nu poți dansa sau sta mult pe tocuri înalte, poți oricând miza pe un calapod confortabil, chiar dacă înalt. Așa că îți propun să alegi tocurile groase, înalte!

Cât despre decorațiuni și ornamente, mergi pe pietre, cristale, franjuri, glitter, sclipici, dar și pe texturi lucioase, ”de club”. La fel de bine, în funcție de cum te îmbraci la petrecerea de Revelion, alege și stilul!

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Dacă rochia e încărcată, pentru a obține un echilibru, mergi pe sandale cât mai simple. Dacă rochia este mai simplă, fă-o să strălucească cu încălțăminte deosebită.

Sau poți opta pentru o pereche de pantofi în nuanțe metalice: auriu, argintiu.

Mizează pe accesorii ce captează privirea: Bling-Bling!

De altfel, acest sfat al echilibrului vizual se aplică la toată ținuta de Revelion în club. Dacă restul ținutei e dominantă, iese în evidență, mergi pe un clutch prețios dar simplu. Dacă felul cum te îmbraci de Revelion în club este unul mai simplu, poți merge pe accesorizare bogată, opulentă.

Clutch-ul sau plicul este o parte importantă în ținuta de Revelion în club. Ai nevoie și aici, chiar dacă alegi versiuni mai simple, de o piesă statement, de ocazie. Completează ținuta de Revelion în club cu un clutch-box rigid, simplu, metalic, dacă ținuta e dominantă.

Vezi modele de clutch-uri elegante de seară tip bijuterie

Alege un clutch sau un plic cu aplicații strălucitoare (perle, cristale, glitter, catarame șic) sau cu texturi de efect (paiete, catifea) dacă vrei ca accesoriile să fie piesele centrale ale outfitului.

Sper că te-am inspirat să alegi de pe acum cum te îmbraci la petrecerea de Revelion și sper că vei fi Belle of the Ball.

Dacă vrei, aștept cu drag poze cu tine și cu ținuta de Revelion în club, ca să inspirăm întreaga comunitate!

Autor: Iulia Claudia Dumitru / Kudika Shopping

Sursa foto front page  – Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri