Predictii pentru 2012, Anul Dragonului: care va fi norocul celor 12 semne din Zodiacul Chinezesc?

24 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 144 share-uri

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2012 este Anul Dragonului. Acesta incepe pe data de 23 ianuarie 2012 si se incheie pe 9 februarie 2013.

Calul in Anul Dragonului

Pentru Cal, 2012 inseamna multa munca, dar si distractie.

Pentru ca Anul Dragonului sa nu fie unul dezamagitor pentru Cal, acesta trebuie sa invete sa fie mai hotarat, sa evite excesele de orice fel si, in mare parte din timp, sa isi pastreze rationalitatea.

Primavara si vara sunt cele mai fericite perioade ale anului pentru Cal, deci trebuie sa se pregateasca pentru tot ce e mai bun, caci in toamna si in iarna norocul nativului va scadea simtitor.

Capra in Anul Dragonului

Desi nu pare, 2012 aduce multe oportunitati pentru nativii din Capra.

Important in 2012 pentru Capra este sa isi pastreze rabdarea caci situatii neasteptate ii pot da planurile peste cap. Diplomatia o va ajuta foarte mult. De asemenea, trebuie sa isi cantareasca foarte bine vorbele pentru a nu rani persoanele dragi.

In ceea ce priveste capitolul dragostei, lucrurile se mentin pe linia de plutire. Sfat: fiti mai pozitive si creative si veti observa schimbarea.

Maimuta in Anul Dragonului

2012 este un an norocos pentru Maimuta care se va manifesta prin reusite exceptionale.

In Anul Dragonului Maimuta se va confrunta cu diverse dificultati, insa norocul care o urmareste va fi suficient pentru a le depasi pe toate. Maimuta trebuie sa evite speculatiile (mai ales in vara si in toamna) si sa previna dezechilibrul sectorului financiar.

Daca pentru barbatul Maimuta lucrurile nu sunt tocmai roz in capitolul relatiilor de dragoste, femeile Maimuta se vor bucura de un an promitator.

Cocosul in Anul Dragonului

Cocosul va avea parte in 2012 de schimbari dramatice.

Anul 2012 este unul norocos pentru Cocos in ceea ce priveste sanatatea, capitolul financiar si cel profesional. Daca in toamna si iarna ia decizii intelepte si este cerebral, poate evita sa piarda bani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri