24 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 144 share-uri

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2012 este Anul Dragonului. Acesta incepe pe data de 23 ianuarie 2012 si se incheie pe 9 februarie 2013.

In ceea ce priveste relatiile de dragoste, Anul Dragonului aduce cateva dificultati. Nu va lasati controlati de impulsivitate caci astfel nu veti reusi sa aveti relatii stabile, ci doar de scurta durata.

Cainele in Anul Dragonului

In 2012, Cainele trebuie sa faca efortuti pentru a atinge succesul.

Se pare ca spre sfarsitul anului veti avea de infruntat vremuri grele. De aceea, cel mai bine este sa va folositi de norocul din primavara si vara pentru a face lucrurile sa mearga asa cum trebuie. Anticiparea greului va va ajuta sa o scoateti la capat. In ceea ce priveste sectorul financiar, nici aici lucrurile nu sunt prea roz – evitati sa cheltuiti bani fara sens.

Capitolul relatiilor de dragoste necesita toata atentia dumneavoastra. Rabdarea si toleranta sunt atributele cheie pe care trebuie sa le posedati.

Porcul in Anul Dragonului

Pentru Porc, 2012 va fi un an fericit, incununat de succese.

Anul Dragonului se anunta promitator pentru nativul din zodia Porc. El va prospera in capitolul financiar si profesional. Totusi, trebuie sa se fereasca de anumite persoane invidioase ce vor incerca sa il speculeze.

In ceea ce priveste relatia de dragoste, lucrurile se vor misca incet, insa sigur. Veti avea parte din plin de romantism!

Foto front & main: Randy OHC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri