24 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 144 share-uri

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2012 este Anul Dragonului. Acesta incepe pe data de 23 ianuarie 2012 si se incheie pe 9 februarie 2013.

Boul in Anul Dragonului

2012, Anul Dragonului, il va tine pe Bou ocupat.

In Anul Dragonului, Boul trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant. Va avea parte atat de lucruri bune, cat si de lucruri rele. Important este sa nu se demoralizeze si sa dea piept cu viata. Capitolul financiar are nevoie de ceva imbunatatiri, la fel ca si cel profesional.

In ceea ce priveste relatiile sentimentale, atat Boul implicat intr-o relatie sau casatorit, cat si cel care este inca singur trebuie sa fie mai grijuliu, mai intelegator si mai atent. Lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate in orice clipa.

Tigrul in Anul Dragonului

Noi proiecte coplesesc in 2012 nativii din zodia Tigrului.

Daca reuseste sa nu imprumute prea multa lume cu bani sau sa cheltuiasca prea multi pentru nimicuri, Anul Dragonului ii aduce Tigrului bogatie din belsug.

Discutiile in contradictoriu si micile dispute in relatia de cuplu il vor face pe Tigru sa inteleaga ca dragostea necesita autocontrol. Daca scapa de impulsivitate totul va decurge asa cum si-a dorit. Nativii singuri au toate sansele sa inceapa un nou capitol al vietii lor.

Iepurele in Anul Dragonului

Dupa ce anul 2011 a fost un real succes, Iepurele isi permite acum sa se odihneasca.

In Anul Dragonului Iepurele va afla numeroase vesti bune legate de familie si viata de cuplu. Faptul ca reuseste sa puna bani deoparte il va ajuta sa petreaca clipe frumoase alaturi de persoanele care ii sunt dragi.

Din cand in cand Iepurele va experimenta schimbari bruste de stari de spirit. Cele mai bune perioade ale anului sunt primavera si vara. Iarna trebuie sa se fereasca de cheltuieli inutile.

Sarpele in Anul Dragonului

In 2012, intelepciunea Sarpelui se dovedeste inca o data de neinlocuit.

In ceea ce priveste destinul Sarpelui in Anul Dragonului, acesta va intalni cateva obstacole majore in calea vietii lui pe care trebuie sa le treaca cu brio in speranta de a atinge succesul.

Capitolul relatiilor de dragoste este cel mai norocos din ultimii ani. Sarpele se va bucura de o viata de cuplu linistita si fericita. In primavara sau la inceputul verii este posibil sa se imbolnaveasca, de aceea trebuie sa fie grijuliu cu propria sanatate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri