20 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 123 share-uri

In zodiacul arboricol, descrierile diversilor "copaci" sunt foarte sugestive si intregite de posibilitatea comparatiei lor cu proiectiile noastre imaginative asupra arborilor din realitate.

MASLINUL (23 septembrie – echinoxul de toamna)

Trasatura definitorie: intelepciunea

Dragoste: Maslinul intelege cel mai bine ce inseamna libertatea individuala si de aceea, in dragoste, incearca sa nu isi sufoce niciodata partenerul sau sa ii impuna ideile sale. Totusi, are momente cand este putin gelos. Are, de asemenea, tendinta de a parea dezinteresat si in viata sentimentala, la fel cum este in general.

CASTANUL (15 – 24 mai; 12 – 21 noiembrie)

Trasatura definitorie: simtul manifest al dreptatii

Dragoste: Conceptiile morale ale Castanului sunt foarte severe si de aceea, chiar daca este senzual, partenerul sau nu va cunoaste aceasta parte a sa decat foarte tarziu in relatie. Din cauza inhibitiilor care se ascuns inauntrul sau, Castanul va reusi cu greu sa fie fericit in acest capitol al vietii sale.

FRASINUL (25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie)

Trasatura definitorie: ambitia

Dragoste: Pentru ca este perseverent si isi doreste cu adevarat o familie fericita, Frasinul va lupta mult in iubire si va dovedi multa imaginatie in seducerea potentialilor parteneri. Pentru a fi fericit in dragoste va alege persoana care crede ca se muleaza perfect pe caracterul lui.

CARPENUL (4 – 13 iunie; 2 – 11 decembrie)

Trasatura definitorie: simtul estetic

Dragoste: Chiar daca in majoritatea capitolelor din viata sa Carpenul este superficial, el considera dragostea foarte importanta si de aceea ii va fi credincios partenerului sau. Se jertfeste pentru persoana iubita si intelege foarte bine ca primesti atat cat dai.

SMOCHINUL (14 – 23 iunie; 12 – 21 decembrie)

Trasatura definitorie: sentimentalismul

Dragoste: Pentru ca are conceptii filistine, Smochinul cauta in dragoste o persoana nonconformista, lispita de inhibitii, care sa il faca sa se simta bine si sa uite de problemele vietii. Va deveni partenerul ideal in casnicie in momentul in care sentimentele profunde il vor ajuta sa scape de orice temeri, sa devina dezinhibat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri