24 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 216 share-uri

Unele legi sunt absurde, altele ridicole, altele sexiste, altele discriminatorii, altele de-a dreptul stupefiante. Te invitam sa facem o incursiune printre cele mai ridicole legi ale lumii vizand femeile.

* In Carmel, un orasel din New York, legea interzice ca femeile sa poarte tocuri inalte atunci cand se afla pe teritoriul orasului.

* In Florida, femeilor le este interzis sa apara neepilate in public.

* O lege data in Ohio specifica ca femeile nu au voie sa-si coafeze singure parul. Pentru acest lucru, au nevoie de o o autorizatie speciala din partea statului.

* In Michigan, podoaba capilara a unei femei este detinuta in mod legal de… sotul acesteia.

* Atunci cand se afla in interiorul orasului Tremonton, Utah, nicio femeie nu poate intretine relatii sexuale cu un barbat intr-o ambulanta. Necugetatul gest este considerat drept un delict sexual si este pedepsit aspru prin lege, urmand ca numele femeii respective sa fie facut public in ziarul local. In mod previzibil, barbatul scapa de orice acuzatie. Este evident ca numele lui nu va aparea in presa locala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

* In Vermont, este interzis prin lege ca femeile sa poarte dantura falsa fara a primi acordul scris al sotului.

* Daca esti femeie, te afli in Joliet, Illinois si probezi mai mult de 6 rochii intr-un singur magazine, risti sa fii arestata. Aceasta este legea!

* Risti sa intri in conflict rau cu legea daca te afli in Owensboro, Kentucky si vrei sa-ti cumperi o palarie noua inainte de sotul tau sa o probeze.

* Aflam de o alta lege veche, ridicola, din Bellingham, Wash. Este ilegal pentru o femeie sa faca mai mult de trei pasi in timp ce danseaza cu un barbat.

* In conformitate cu o lege din Portland, Maine, este interzis sa gadili o tanara sub barbarie cu un desprafuitor de puf.

* In Ohio, femeilor le este interzis sa-si faca aparitia in public purtand in picioare pantofi din piele autentica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri