20 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 246 share-uri

Destinul sentimental al barbatului difera foarte mult in functie de zodie deoarece trasaturile de caracter, dorintele si atractia fata de sexul opus sunt adesea influentate de planeta ce il guverneaza.

Barbatul Leu

Barbatul nascut sub acest semn este grijuliu cu familia sa si merge pana in panzele albe pentru a-I asigura cele necesare existentei. E tandru, afectuos si protector, dar relatiile cu cei apropiati trebuie sa se intemeieze, in opinia lui, pe respectarea stricta a libertatii fiecaruia – si deci nu va fi foarte posesiv. Aceasta nu inseamna insa ca tolereaza infidelitatea, dimpotriva, nu intelege nicicum asa ceva si nu o admite sub nicio forma. Are parte de multe povesti de dragoste, fara a fi insa un Don Juan. Isi alege sotia dupa criterii propria, insa aceasta trebuie neaparat sa fie plina de decenta si sa-i lase lui rolul central.

Barbatul Fecioara

Are o tinuta studiata, aleasa cu grija si o purtare corecta. Nu este un tip romantic si nu e cazul sa va asteptati de la el la efuziuni sentimentale si declaratii pasionale sub clar de luna. Totusi, in felul sau interiorizat si calm, el poarta o afectiune sincera persoanelor de care e atasat. Cu toate ca nu e un Don Juan si nici inflacarat macar, poseda o arta aparte si subtila a seductiei pe care si-o exerseaza in numeroase flirturi, pastrand insa o anumita discretie asupra lor. Datorita inclinatiei sale naturale spre puritate si castitate se casatoreste tarziu sau deloc, rolul de celibatar neingrijorandu-l catusi de putin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Barbatul Balanta

Este gentil, sociabil si ii place sa se gaseasca mereu in centrul atentiei pentru a se putea bucura de toata admiratia pe care e convins ca o merita. Curtoazia si manierele civilizate sunt o parte integranta a conduitei sale, ca si eleganta si generozitatea. Simtul dreptatii il va transmite intact si copiilor lui, iar educatia pe care le-o va da si corectiile aplicate nu au nimic absurd, ci par justificate si logice. Nu straluceste prin loialitate conjugala, dar in mod paradoxal, tine foarte mult la sotia sa, atunci cand aceasta este persoana potrivita pentru casnicia lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri