20 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 246 share-uri

Destinul sentimental al barbatului difera foarte mult in functie de zodie deoarece trasaturile de caracter, dorintele si atractia fata de sexul opus sunt adesea influentate de planeta ce il guverneaza.

Barbatul Berbec

Are o privire vie, iar ceea ce atrage cel mai mult atentia asupra sa este corpul sau adesea atletic. Barbatul Berbec este destul de conformist in gandire cu privire la femeia ce intruchipeaza cel mai bine idealul sau si care in general trebuie sa fie frumoasa, inteligenta si intelegatoare. Reprezentantele sexului opus simt o mare atractie pentru el, dar Berbecul nu face nicio concesie care sa mearga impotriva gustului sau exigent. Barbatul nascut sub acest semn are o puternica inclinatie spre iubirea fizica si nu va renunta la aceasta latura a vietii sale in nicio imprejurare.

Barbatul Taur

De regula este frumos, placut, dand dovada de foarte multa curtoazie, fara ca aceasta sa-l efemineze in vreun fel, el ramanand la fel de sigur in ceea ce priveste virilitatea sa. Este foarte senzual si aceasta latura a vietii sale este la fel de importanta ca cea spirituala. Din acest motiv el va avea un destin sentimental agitate, cu multe experiente la activ. Este foarte important ca el sa se poata concentra asupra alegerii finale a celei ce-I va fi sotie, caci din nefericire greseste des, luandu-se mai mult dupa aspectul fizic decat dupa componentele temperamentale. Un concubinaj este pentru Taur la fel de important ca o relatie oficiala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Barbatul Gemeni

Prin felul diplomatic si gentil de a fi, ca si prin dinamismul sau, are un mare camp de actiune in domeniul sentimental. Face totul pentru a inspira incredere, dar in general nu este sincer si nici statornic (fireste ca trebuie sa facem aici distinctia intre tipurile pozitive si cele mai putin pozitive). Femeia potrivita pentru el este cea cu care poate imparti obligatiile sociale si preocuparile spirituale si careia ii poate lasa in grija majoritatea treburilor legate de camin. Lucrul cel mai rau care li s-ar putea intampla amandurora (si ceea ce el nu ar putea suporta cu niciun chip) este ca partenera sa fie prea posesiva.

Barbatul Rac

Adesea frumos, peste talia medie, are un ten deschis, usor palid. Este pasionat, tandru si are mult de dat membrilor familiei, asteptand in schimba aceleasi sentimente din partea lor. El intelege acest tip de raporturi doar pe baza de reciprocitate. Sotia sa trebuie sa fie foarte atasata de casa si descurcareata in treburile gospodaresti, fara a-l frustra insa de rolul conducator pe care intelege sa si-l asume intre ai sai. Trece insa prin stari sufletesti succesive contradictorii, determinate de fazele lunii: poate fi cand rece si rational, cand tandru si sentimental.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri