20 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle 246 share-uri

Destinul sentimental al barbatului difera foarte mult in functie de zodie deoarece trasaturile de caracter, dorintele si atractia fata de sexul opus sunt adesea influentate de planeta ce il guverneaza.

Barbatul Scorpion

Extremist, ca orice Scorpion, el poate fi cand tandru, atent, prevenitor si intelegator, cand agresiv si periculos. In relatiile cu sexul opus actioneaza instinctive si in general e dominator, foarte posesiv si pasional. Sotia sa va avea parte de o grea experienta de adaptare la felul lui aparent straniu de a fi, dar atunci cand il va intelege, il va descoperi loial, sensibil si protector, simtindu-se pe deplin aparata de vicistitudinile lumii exterioare. In replica, ea trebuie sa fie alcatuita doar din superlative, respectiv sa fie cea mai frumoasa, cea mai toleranta, tandra si gospodina femeie din cate exista.

Barbatul Sagetator

In dragoste este subtil si amuzant, dar sentimentele sale sunt foarte instabile si din aceasta cauza nu I se poate pretinde prea multa loialitate si nici statornicie. Ii place sa fie independent, liber de orice constrangere si ca urmare casatoriile sale sunt adesea nefericite. Cu toate acestea, nu se resemneaza la burlacie, ci nutreste constant dorinta de a-si intemeia o familie. Cand atinge acest scop va avea grija ca membrii ei sa aiba tot confortul si toate conditiile pentru a trai decent, rareori neglijandu-si aceste indatoriri. Sotia trebuie sa invete sa ii tolereze tendintele de flirt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Barbatul Capricorn

Capricornul este genul de om care “tace si face” si de aceea rareori el se exteriorizeaza sentimental prin efuziuni de tandrete si prin pasiuni navalnice, considerand ca nu e nevoie in general de toate acestea si ca faptele il reprezinta mai bine. Ceea ce doreste de la sotia sa este ca aceasta sa fie atasata caminului, sa aiba tact si sa-i respecte libertatea de opinie. Din cauza retinerilor sale pe plan afectiv, el poate parea rece, cu o inima de piatra, complet neimpresionabil. Acest lucru nu este adevarat, caci are nevoie sa dea si sa primeasca multa dragoste de la cei pe care ii iubeste si care il iubesc, chiar daca nu se manifesta ca atare.

Barbatul Varsator

Nobil, original si de aceea neinteles adesea, este un tip amabil, generos si care nu cunoaste furtunile sentimentale, valurile agitate ale pasiunii si geloziei. Loial in casnicie, ceea ce conteaza pentru el in ceea ce priveste jumatatea sa este ca aceasta sa-i fie o adevarata prietena care sa rasplateasca prin reciprocitate devotiunea si abnegatia sa in sanul familiei. Rareori vom intalni un barbat din aceasta zodie care sa fie vulgar in vorba, gest sau fapta. Aceasta trasatura ii este cu desavarsire straina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri