Inca din vechi timpuri, chipul unei persoane era pus in legatura cu felul sau de a fi. In China antica, fata era considerata oglinda spiritului interior, in timp ce in antichitatea greaca exista principiul Kalokagathia care asocia frumusetea cu bunatatea si uratenia cu un spirit rau.

Fruntea

O frunte larga exprima desteptaciune si simt practic – indica o persoana capabila sa execute foarte bine responsabilitatile de serviciu. In acelasi timp, aceasta iti da un aer idealist si credinta in valori foarte bine definite.

O frunte rotunjita si mare semnifica de asemenea, un spirit idealist ce pune pret pe valorile prieteniei.

O frunte mica este considerata a fi un obstacol in calea implinirilor in viata de familie. Fruntea mica cu o linie a parului care coboara mult, arata o persoana care poate intampina obstacole in cariera.

Fruntea plata tradeaza o fire foarte pargmatica.

Fruntea exagerata denota personalitatea unui visator – este vorba despre o persoana care trebuie sa isi construiasca foarte bine, un plan de reusita.

Fruntea retrasa tradeaza un spirit nerabdator si spontan. O frunte denivelata nu este un semn bun pentru perspectivele in afaceri. Munciti si facet-va planuri cu atentie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Fruntea denivelata, cu sprancene bine conturate arata o persoana temperamentala, impulsiva si ambitioasa.

O frunte bine definita de linia parului arata o persoana foarte inteligenta.


Ochii

Nu degeaba se spune ca "ochii sunt oglinda sufletului"; privirea tradeaza cel mai mult firea unui om. Cu greu poate fi descrisa privirea, aceasta fiind mai degraba ceva ce detectam in mod instictiv la ceilalti: o privire rece, rautacioasa, calda sau plina de iubire...

Atunci cand sunteti in cautarea unui partener sau al unui angajat, observati-le ochii si privirea care trebuie sa fie sigura, nesovaitoare. Aceasta denota siguranta de sine si perseverenta, este un semn ca aveti in fata o persoana echilibrata si sincera.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri