Exista peste 6 miliarde jumatate de oameni pe planeta noastra, dar toti aratam la fel cand mintim. Pupile dilatate, sprancene oblice, buza de sus ridicata in coltul gurii... cea mai nesemnificativa linie de pe fata noastra, cel mai putin vizibil gest, toate spun o poveste. Poate ca sta in natura umana sa mintim... Adevarul este totusi scris pe fetele noastre.

Iata cele mai importante opt comportamente suspicioase ale unei persoane care incearca sa minta:

O schimbare in tonul vocii.

O rarefiere a cuvintelor.

Cresterea numarului de „aaaa” sau „mmm”.

O schimbare in interactiunea privirilor. In mod normal, interlocutorul pastreaza contactul vizual un sfert sau o jumatate de timp. Daca, dintr-o data, in momentul in care incearca sa minta priveste fix sau, dimpotriva, se uita in alta parte, trebuie sa avem grija.

Indepartarea corporala, chiar si usoara, indica semnale de minciuna.

Acoperirea, fie ea si partiala, a gurii.

Ridicarea exagerata a privirii sau coborarea ei.

Desigur, pentru a fi capabili sa observam acest gen de schimbari comportamentale avem nevoie sa cunoastem comportamentul nonverbal uzual al acesteia. Astfel, pentru a fi siguri pe noi, trebuie sa analizam persoana in cauza in diferite tipuri de discutii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri