Top 5 cele mai lipsite de pudoare cupluri de pe Facebook

12:09, 9 Septembrie 2011 publicat în Lifestyle

Garbo si-a facut deja o traditie prin articolele sale despre reteaua de socializare Facebook. Ne face placere sa intelegem modul cum acest nou mijloc de comunicare ne influenteaza vietile ce penduleaza astazi intre real si online. Astazi, chiar si relatiile de cuplu se consuma virtual.

Ceea ce este foarte interesant este ca notiunea de "spatiu public" (adica acel spatiu unde avem posibilitatea de a ne exprima in fata tuturor) se transforma sub ochii nostri. Privatul se confunda tot mai mult cu spatiul public, datorita comunicarii prin intermediul internetului.

Nu cu multa vreme in urma, ceea ce discutam in fata tuturor era foarte diferit de ceea ce discutam acasa, in familie, printre cei apropiati. Inainte, spatiul public era destinat exprimarii unor opinii cu privire la tematici grave cum ar fi politica, cultura sau problemele societatii; celelalte aspecte ale vietii, cum ar fi relatia de iubire apartinea unui spatiu mult mai intim. Astazi insa, cuplurile isi traiesc relatia si online, in vazul tuturor, ceea ce ne face sa ne punem intrebarea: "Cat de mult suntem dispusi sau poate, pregatiti sa acceptam felul cum suntem invadati de intimitatea altora?"

Citeste si:
Kaufland oferă clienților posibilitatea de a își scana singuri...
Kaufland oferă clienților...

Nu e destul ca reteaua de socializare ne asigura deja optiunea de a selecta si implicit de a vedea statusul amoros al unei persoane: "Intr-o relatie", "Casatorit/a cu...", "Intr-o relatie dificila", "Divortat/a", etc, schimbarea acestor mesaje provocand ele singure, valuri de reactii in reteaua de contacte Facebook?

In afara acestor mesaje, sa le spunem obisnuite, site-ul www.thefrisky.com a remarcat prezenta pe Facebook a unor persoane a caror manifestare prea intima, exprimata prin statusuri si fotografii, ii determina pe alti utilizatori sa se simta deranjati.

Citeste si:
AVON lansează primul cont TikTok din România donat comunității
AVON lansează primul cont...

In limbajul internautilor, astfel de manifestari prea intime in fata tuturor, sunt reunite de termenul TMI, adica "prea multa informatie" (in eng. "Too Much Information"). Tot in limbajul urban, de data aceasta adresandu-se situatiilor din viata reala, exista si expresia "Ia-ti o camera!" ("Get a room!" in engleza) care exprima dezaprobarea fata de modul cum un cuplu se expune prea mult in fata tuturor, din punct de vedere sexual – sarutari, atingeri, etc.

Pe Facebook, care sunt cele mai lipsite de pudoare cupluri?

1.  Cuplul indragostitilor “pana peste urechi”

In mod constant, cei doi isi fac declaratii de dragoste infata tuturor pe Facebook: “Te iubesc asa de muult!” sau “Am cel mai minunat sot din toata lumea!!!!”. Updateurile lor mai includ superlative ca “cel mai bun posibil”, “uimitor”, “cea/cel mai norocos”.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri