20 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Despre imaginatia sexuala feminina se vorbeste prea putin fiindca in mod cultural, sexualitatea femeilor a fost atat de multa vreme negata. Cum ne place? Iata intrebarea pe care am pus-o mai multor prietene. Ele au fost provocate sa se gandeasca la acea scena de sex dintr-un film, cea mai romantica si mai incitanta, aceea care le trezeste lor toate simturile.
  • "The Notebook" (r.Nick Cassavetes; 2004): Idila dintre Allie si Noah, protagonistii peliculei The Notebook au dat nastere unor scene senzuale, pline de pasiune. Povestea lor debuteaza timid, ca o iubire adolescentina, care spre final beneficiaza de un scenariu presarat cu erotism si momente romantice. M-a impresionat in mod deosebit momentul in care cei doi se reintalnesc si se lasa purtati de val intr-o partida de sex incendiara. Ploaia de afara a condimentat atmosfera, rezultatul fiind o scena intensa, pasionala, pe care protagonistii o savureaza din plin. (Delia)

  • "Varstele lui Lulu" (Las edades de Lulú; r. Bigas Luna; 1990): L-am ales pentru ca mi-a excitat pana la maxim dorinta de explorare. Sexualitatea, dupa mine, e parte reflex neconditionat, parte reflex dobandit. Insa dobandirea sexualitatii, depaseste orice conditionare. In varstele lui Lulu exact despre asta e vorba, de la prima experienta sexuala, din curiozitate, pana la lansarea ei intr-o adevarata odisee sexuala: relatii cu barbati, cu femei, cu transexuali, sadomasochism, iubire. In concluzie, un film unde sexul este o scena deschisa, nu un film ce poate fi apreciat doar pentru o scena de sex. Trebuie vazut si simtit! Iubesc si filmul si cartea. (Maria)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri