20 Iulie 2011 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Despre imaginatia sexuala feminina se vorbeste prea putin fiindca in mod cultural, sexualitatea femeilor a fost atat de multa vreme negata. Cum ne place? Iata intrebarea pe care am pus-o mai multor prietene. Ele au fost provocate sa se gandeasca la acea scena de sex dintr-un film, cea mai romantica si mai incitanta, aceea care le trezeste lor toate simturile.
  • "Original Sin" (r. Michael Cristofer; 2001): Mi se pare cea mai tare scena de sex, pasiune si asa, nebunie! Este o scena de sex plina de pasiune si dorinta, unde dragostea este usor confundata cu o minicuna… o iluzie. Nu putem sa-i lasam la o parte nici pe protagonistii acestei scene: La femme fatale - Angleina Jolie si latino-lover-ul Antonio Banderas, care, dupa parerea mea, formeaza cel may sexy cuplu pe marile ecrane. Desi multi m-ar contrazice cu argumnetul “Mr. and Mrs. Smith”, eu cred ca pasiunea lui Banderas se contopeste perfect cu frumusetea si duritatea lui Jolie. (Mihaela)

  • No title film. Am vazut odata, demult, un film a carui actiune nu mi-o amintesc prea bine si nici nu este relevanta in acest context. Mi-au ramas insa intiparite in minte cateva scene in care erau prezentate, in paralel, doua cupluri facand sex. Primii erau ghemuiti in fata unui semineu cu focul aprins, savurand sampanie din pahare cu picior. Se mangaiau bland de-ai fi crezut ca vor sa se gadile si nu sa se reproduca. Cel de-al doilea cuplu facea sex salbatic pe bancheta din spate a unei masini (ori de cate ori spun aceasta poveste uit sa mentionez ca acestia din urma erau criminalii, iar primii - victimele). De fiecare data cand imi amintesc acest film si scenele sale care mi-au ramas in minte tocmai prin antiteza dintre cele doua cupluri, imi amintesc ca, atunci cand le-am vazut, mi-am spus ca eu vreau sa fac doar dragoste. Niciodata sex. Ceea ce e oarecum adevarat. Insa prefer iubirea barbatului din primul cuplu si pasiunea criminalului. Fiindca notiunea de a face dragoste este tare prost inteleasa. Iar dragostea fara pasiune nu e cu adevarat dragoste. Poti sa faci dragoste si atunci cand sexul e salbatic... (Laura)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri